Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

GÜNDEME DAİR( BEKLENTİLER ALINIR , GERÇEKLER SATILIR.)ORTA DOĞU , FİNANS, İLİŞKİLER.

20 Nisan da URANÜS ve JÜPİTER BOĞA BURCUNDA, 20 Mayıs da ise VENÜS – JÜPİTER – URANÜS BOĞA BURCUNDA ALGOL SABİT YILDIZINDA ( NÖTR- POZİTİF YA DA NEGATİF ) ETKİLEŞİM HALİNDE , TESİR 26 Mayıs a kadar devam edecek : 8 Nisan Koç Burcunda Güneş Tutulması ardından Jüpiter ve Uranüs, 20 Nisan’da Boğa burcunda kozmik enerjiyi açığa çıkartıyor.

Rana ve Zaurak adlı Sabit yıldızlar ile etkileşime geçen bu süreç son 3 senedir atılan , geri dönülen adımların gerek global gerekse kişisel anlamda tezahürlerini etkileyecek ya da destekleyecektir. Finansal piyasalarda bir tabir vardır, beklentiler alınır ve gerçekler satılır diye… İşte tüm bu süreç esasen farkındalığı ve hologramik dalga beden yükü genişlemiş ruhlarda çok önceden satın alınmışta olabilir bunu bilemeyiz.

Sadece sizlere ileri ki yıllarda gerçekleşmesi muhtemel tutulmalar ve olayların dahi sizde oldukça öncesinden satın alındığını(açığa çıkabildiğini) ve gerçekleştiğinde de satıldığını söyleyebilirim. Bunu sizler kendinizde tespit etmelisiniz. 2021 Kasım da Algol tutulması öncesi finansal piyasalar ile ilgili çok fazla şey yazdım ve beklentiler alındı, gerçekler satıldı. Bu sadece Borsa da değil, ilişkilerde , insani ve politik süreçlerde de oldu.


20 Nisan da gerçekleşecek olan Jüpiter-Uranüs Kavuşumu ne anlatıyor?
Jüpiter, “Büyük Benefik” olarak kabul edilir – diğer bir deyişle en şanslı, bereket getiren ve büyümeyi destekleyen gezegendir. Öte yandan Uranüs, ani olaylara, şok edici tezahürlere, yaratıcı ve bilimsel tesirlere yol açar. İkisi bir araya geldiğinde – kabaca 14 yıl sonra – ideal olarak yeni keşfedilen ve refaha bağlı tesirlerin hızlanmasına zemin hazırlar ancak gelişmiş bilinç ve toplumlarda bu etki vardır , gelişmemiş bilinç ve toplumlarda ise Jüpiter in toplu ölümler, hezeyanlar ile ilgisi olduğunu da ön görmek lazım. Jüpiter ve Uranüs sabit toprak burcu Boğa’da kontak kuracağından , doğum haritanızda Boğa burcu hangi eve – yerleşim alanına düşüyor ise o ev ile ilgili bir sürece hazırlanın.

Yükselen burcunuza göre bunu ele almanız sizin için daha doğru olacaktır yani Boğa burcu doğum haritanızda hangi eve düşüyor ? Bu önemli . Başka bir deyişle, kavuşumun doğum haritanıza hangi astroloji evinize denk geldiğine bağlı olarak, birdenbire terfi alabilir, yeni biriyle tanışabilir, sevgilinizle yeni bir döneme başlıyormuş gibi hissedebilir , gelişmiş bir sürece adım atabilir ya da gereksiz ve sonunda size hiçbir getirisi olmayan bir angarya yüklü proje veya süreç ile de karşılaşabilirsiniz. Ayrıca bu olayın oldukça nadir olduğunu da belirtmekte fayda var. Jüpiter ve Uranüs en son 2011 yılında eşleşmişti ve bu yıldan sonra Jüpiter ve Uranüs 2037 yılına kadar tekrar bir araya gelmeyecek.

Jüpiter Uranüs ile etkileşimi , bu pencerede gezegenler birbirlerine yakın hareket edecekleri için etkilerini Nisan ortasından neredeyse Haziran ortasına kadar hissedebilirsiniz. Haziran başlarında ise bu etki pik yapacak ve tüm gücünü gösterecektir. Yani Nisan ayında atılan adımlar oldukça önemli. Kadersel bir süreçte olduğunuzu da unutmayınız ! Boğa burcunun etkisi ile, stabilite arayan, hedonilere önem veren, konformist ve maddeci ancak ilişkiler veya zevklerimizde ise yine güven veren ve sabitlik arayan özellikleri gösterecektir.


Kavuşumlar astroloji haritasının bir yönüdür. Gezegenler bir araya geldiğinde, ilgili burçların etkilerini karşılıklı olarak yoğunlaştırırlar. Yani Boğa da bir tesir harekete geçiyorsa Akrep de etkilenir(ve sırasıyla diğer sabit yapılar) Yaklaşan Jüpiter ve Uranüs gezegen olayı yaklaşık olarak her 14 yılda bir gerçekleşir ve iki gezegenin ve arketiplerinin büyük tesirini ortaya koyacaktır.
Uranüs ve Jüpiter bir araya geldiğinde ya da karşıt olduğunda bu büyük astrolojik siklus hareketine başlar .

Jüpiter ve Uranüs üzerine düşünürken, arketipsel ilkeler olarak dramatik atılımları ve kuantum sıçramalarının nasıl heyecan verici ve ideallerinizi veya gizlide kalmış harekete geçiremediğiniz arzularınızı nasıl harekete geçirdiğini düşünün. Bunlar bir araya getirildiğinde, ani beklenmedik açılımlar ve uyanışların da nasıl aktive olduğunu deneyimlersiniz ” veya belki bir şeyin ne kadar harika olduğunu veya olabileceğini de görmenize neden olacak bir etkiyi gözlemleyecek, deneyimleyeceksinizdir.

Aynı zamanda yapa geldikleriniz ve attığınız tohumların da etkileri ile beraber oldukça güçlü ve destekleyici bir sürecin başlama olasılığından bahsedilebilir. Elbette bunlar doğum haritanızı nasıl kullandığınız , farkındalığa kulaklarınızı mı tıkadığınız yoksa açtığınız ile de doğru orantılı olacaktır.
Gerçekçi bir perspektiften bakarsak, bu enerjiler 20 Nisan’da sadece bir günde patlamazlar. Önümüzdeki birkaç ay ve yıl boyunca etkisini sürdürürler ve öncesinden de başlamış olabilirler(Beklentiler alınır , gerçekler satılır)

İlk önce Boğa burcunun doğasına bakalım. Boğa, her ne kadar Venüs ile ilintili olsa da ezoterik olarak Dünya burcu olduğundan, doğal olarak kaynaklarımıza ve hatta bolluğa da hükmeder. Yani, genişleme, ferahlama ve şansın gezegeni Jüpiter ile kozmik ailenin en asi ve yenilikçi gezegeni Uranüs güçlerini birleştirdiğinde, en alışılmadık ve rastgele yollarla şansı yakalamanın da büyük bir etkisi vardır. Bu güçleri tezahür ettirecek mantralar veya ezoterik – okült enerjilerden de faydalanmanızı öneririm.

Şansın size gelmesi için yer açmak önemli. Tanım gereği şans genellikle kontrolümüz dışında olan ilahi bir şey olarak algılanır, ancak şansın hayatımıza dokunması için gerekli koşulları yaratabileceğimizin bilincindeyim. Risk almaya cesaret ettiğimizde ve konfor alanımızın dışına çıktığımızda, kendimizi ‘şansı’ çekecek şekilde konumlandırmak ile beraber çoğu zaman mücadele ederek şansı kendimize çekmeyiz. Şans , göksel bir lütuf olarak çoğu zaman karşımıza çıkar . Ancak şans ın kaçması diye bir durum da söz konusu değildir. Kaçıyorsa o da şans değildir. Bununla ilgili bir diğer yazıma da bakabilirsiniz.

https://onurguven.org/2021/11/08/sans-noktasievrensel-degirmen/

Devasa astrolojik geçişler, sanki şişeden cin çıkmış gibi fırsat pencerelerini oluşturabilir. Kozmik güçler hayatımızı etkileyebildiği kadar, güçleri ile hayatımızı da yönlendirebilirler. 19 Kasım 2021 de Algol burcunda parçalı bir Ay Tutulması olmuştu ve o zaman zarfında Ekonomi ve Borsalarda , orta doğu da hareketlenme , global piyasalarda bir devinim olacağından bahsetmiştim. Elbette yıllardır Borsa da olanlar için bu tarz büyük montanlı volatil hareketler oldukça yine sıradan olacaktı.

Sürekli değişim ve belirsizlikle dolu böylesine küresel bir ekonomik ortamda, zengin bir zihniyeti sürdürmek zor olabilir. Ancak bu ekonomik değişimde bile kendimize yeni yollar açabilecek küçük hamleler yapmayı düşünmeye yönelik bir davet hâlâ mevcut. Orta doğudaki jeopolitik gerilimler in dahi tüm bu senaryonun bir parçası olduğunu unutmayın .


Bu geçişin bir diğer harika yanı, 20 Mayıs civarında Venüs’ün Jüpiter ve Uranüs ile aynı hizada olması ve başka bir kozmik fırsatı açığa çıkarma durumudur. Her ne kadar bu kavuşum ALGOL adlı sabit yıldız ile ilintili olsa da 19 Kasım 2021 de ki enerjiyi tekrar proses edip büyük montanlı bir volatil etkiye de zemin hazırlayabilir.


Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et