Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

DOLUNAY’IN ARDINDA

Değerli Dostlar ;

Yeni ay ve dolunaylar bazen kısa ancak derin enerjilerin yüzeyde nasıl iz bıraktıklarını anlatan etkiler barındırırlar. Akşam saatlerinde Aslan burcunda , sert ve baskın bir dolunay yaşanacak ve bu etkisini Pazar akşam saat 20:05 e kadar gösterecektir. Dolunay ,ın Kabalistik küre de Binah yani Adam Kadmon a ulaşma yolunda idrak , anlayış ve sert hayat prensipleri bekleyen bir kürede durduğunu söyleyebilirim. Bilhassa Binah sefirası bizden , hayata dair arzu , hedoni , ihtiyaçlarımızı sert tutumlar ile örselememizi , baskı altına almamızı gerekirse yok etmemizi dahi Adam Kadmon seviyesine gelme adına istemektedir. Bu ise Ay altı alemde sıkışmış bizler için elbette bir yerde (mesih kompleksinde olanları hariç tutuyorum) bazı zamanlar zorlayıcı ve bunaltıcı olabilmektedir. Şayet bu açılım doğum haritalarının bizzat kendisinde varsa ömür boyu durum yaşanabilir ancak , dolunay için konuştuğumuzda bu etki Pazar gününe kadar etkilidir. Süper ego nun baskınlaştığı böylesi zamanlarda Venüs e atfedilen bazı sembolleri önermekteyim . Ancak sembolleri harekete geçiren doğru imgeleme ve kanal enerjilerdir. Bu kanalın en kuvvetlisi genellikle o metafor alemini mikro aleme yansıtan ve o minvalde tecessüm etmiş İlahi Adlardır. Bunlarda en eskisi ise ‘EL ‘ dir. El ismi aslında ‘İll ‘demektir . İll ise lugavi olarak Ulu (bknz Aliyy) anlamına gelir. Tarih öncesi pagan toplumlarında da bu adlar bilinmekte ve hatta Pantheon halinde tapınılmakta idi. Buna Panteon kültü denilir ve dolayısıyla Aslında Esmaların islam öncesi tüm dünya coğrafyasında nasıl baskın olduklarını görmüş oluyoruz (bunlar ile ilgili oldukça yazı yazdım dileyenler gruplarıma ve web sayfama bakabilirler) Aslında kabalistik olarak Binah ın , Netzach yani Venüs küresinde dengelendiğini söyleyebilirim. Zorluklar ile Neşeler birbirini beslerler. Hayat arenası her ikisini bir arada ‘doğru’ götürebilmek yolculuğu değil midir ?

Son iki gündür diz diş iskelet veya eklemlerinizde , antidot enerjilerden gelen etkiler ile kardiyovasküler sistemde uyarılar , zorlanmalar olmuş olabilir. Bakır ile dengeleyin ve ihtiva eden gıdaları alın aşırıya kaçmadan. Tahin, kabak çekirdeği , kefir , zerdeçal gibi anti inflamatuvar gıdalar önermekteyim. Ayrıca sol bileğinizde bir malahit veya azurit taşı Satürn hastalığı olan kaygı bozukluğunu da teskin eder. Ancak uzun kullanımlarımda kanda Demir yoğunluğu azalabilir. Dikkat ister !

Satürn effektinini olumsuz etkilerini dengelemeye yardımcı olacağından Ganesha ile birlikte Venüs Mantra nın Pazar akşamına dek yapılmasını Venüs saatlerinde önerebilirim. Dileyenler Satürn ün gölge ve sert etkilerini bu şekilde hafifletebilirler.

Mantra okumak istemeyenler için önerim yaşantılarına dikkat etmek sureti ile (sigara, alkol , gıybet , yalan gibi enerji alanını kirleten durumlardan kaçınarak ) Mâcid ismi ile 2500 kez minimum çalışmaları yönünde olacaktır.

Esmaları soruyorsunuz ancak son zamanlarda bu konuda çok bilgi kirliliği oluştu. Bu dizin ile ilgili oldukça yazı yazdım. Esma-ül-Hüsna ların yaşantınızda açılımları oldukça hızlı ve seri olur şayet yaşam şartlarınız ilgili ismin açığa çıkışı ve tezahürü ile uyumsuzsa sizi aynı vibratoya getirene dek bazı deneyimler yaşatır. Şayet sizler bu deneyimlerde zorlanırsanız ki zorlanabilirsiniz bu sefer enerjisi bana ağır geliyor dersiniz. Bir de şayet chant / zikir yaptığınız ismin Polaritesi Celâli dediğimiz güç ile merkezleniyorsa etki daha baskın olabilir. Bundan dolayı defaatle söylediğim gibi yaşantınızın kaldırabileceği , ontolojik ve fıtri olarak baş edebileceğiniz programlamalar ile yöneliniz. Önce veri alanınızı genişletin , yaşantınızı düzenleyin, virüsleri temizleyin ! Mesela iftira huyunuz varsa , sigara içiyorsanız . Bunları bırakmak ile yola koyulunuz.

Selamlarımla
Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et