Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

BETELGEUSE VE POLARİS’E DAİR

Değerli Dostlar, Ay düğümleri 28 derece İkizler / Yay Aksına geldiğinde , iki büyük sabit yıldız etkisi altında kalacağız. Birincisi , Betelgeuse , ikincisi Polaris dir. Gökyüzünün en büyük yıldızlarından BETELGEUSE, Arapça “el-cevze’nin eli” anlamına gelen “yad ül-cevze”dan bozmadır. El-Cevze, eski Arap mitolojisinde “gizemli kadın”dır. Batılılar için ise Betelgeuse, Helen mitolojisindeki avcı Orion’un yukarı uzanan sağ kolunun omuz başında yer almaktadır.Zenginlik , şans ve başarı getirir .Mars , Merkür doğasındadır .İlişkide olduğu gezegen size ün getirecek yetenek ve becerileri göstermesi açısından önemlidir .Sembolleri gözyaşı , pırlanta ve insan başıdır .
Kutup Yıldızı ya da bilimsel adıyla Polaris (α UMi / α Ursae Minoris / Alpha Ursae Minoris; Demirkazık, Kutupyıldızı, Şimal Yıldızı ya da Kuzey Yıldızı olarak da bilinir), Küçükayı takım yıldızının en parlak yıldızıdır .Güneş , Satürn , Venüs doğasındadır ve olumlu yönüyle kişiye spiritüel güçler , önderlik , liderlik , manevi yol rehberliği olumsuz yönüyle ise kayıplar , zorluklar , hastalıklar , kötü talih getiren bir yıldızdır .Taşı manyetit ve sarı topazdır .Bu yıldızların , olumlu enerjilerini kendi yaşantılarında deneyimlenmek isteyenler , bu dereceye intisabı ve ilahi tezahür yasasının gereği olan Ya Kerim Ya Vehhâb(zahmetsiz ve bol bol veren, ihsanı sonsuz olan ulu Allah ) esmalarını 466 kez okuyabilirler. Bütünün hayrına olsun.

Onur Güven

One thought on “BETELGEUSE VE POLARİS’E DAİR

  1. Kuzey Ay Düğümü 28 derece yayda, benim için nokta atışı bilgi oldu. Teşekkürler

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et