Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

NATAL & TRANSİT AÇILAR RÜYADA ÇALIŞABİLİR

Değerli dostlar , her zaman bahsettiğimiz şeyi tekrar ele almak istiyorum . Astrolojiye yeni başlayanların en çok düştükleri hata sert açılarda olumsuz , iyi açılarda olumlu somut eylem beklemeleridir .İkinci hata ise düşük ya da zararda yerleşmiş bir gezegenin hep kötü çalışacağı düşüncesidir .Lütfen bunlardan kurtulun .Böyle bir genelleme yapamazsınız . Gezegenlerin doğası gereği rahat edemedikleri burçlar vardır ama sırf bu yüzden , bu tür yerleşimler daha çok çaba , mücadele gerektirdiğinden , ardından da başarı getirebilir Sert açılarda da durum aynıdır .
Gökyüzünde ağır enerjiler devrede olduğunda ve sizin natal haritanızda bir gezegene değdiğinde , yine benzer olumsuz yorumlar devreye girer .Bu konuda çok yazıp , çizdim .Her transit somut eylemle çalışmayabilir .Kadersel transitler dışında boşanma olasılığınız vardır , sizin harita vaat ediyordur ama eşinizin haritası vaat etmiyordur .Olay gerçekleşmez , en yakın dostunuz boşanır .Siz tanık olma durumunda transiti çalıştırırsınız .Ya da ağır bir gezegen Ay ‘ınıza etki ediyordur .Siz ailevi ya da annenizle ilgili olay beklersiniz .Ancak annenizin haritasında bu olasılık yoktur Tamamen ruhsal zorlanma şeklinde açınız çalışabilir .Bir diğer çalışma prensibi olarak rüyalar , bugün değinmek istediğim konu .Dün bir danışanım bana rüyasında arabayla yolda giderken önüne çıkan bir köpek yüzünden ani fren yaptığını ve arabanın takla attığını , kendisinin de kazada öldüğünü gördüğünü ve bunun ne anlama geldiğini sormuş .Haritasında Merkür ( trafik , evcil hayvan , araba ) Mars la ( kaza ) kavuşum açısında ve Neptün ( kurban ) , Uranüs ( ani , sıradışı ) e kare açıda .Bu açısı şu an tetiklenmiş ve mevcut transiti rüyasında çalıştırmış .Bu örnekte görüldüğü gibi , enerjetik bedeni temiz ve âri tutmak, farkındalığın yüksekliği , başınıza gelebilecek ve sizi üzebilecek negatif hadiselerin önüne geçebilir ve bunu rüya formunda yaşatabilir.

Onur Güven

One thought on “NATAL & TRANSİT AÇILAR RÜYADA ÇALIŞABİLİR

  1. merhaba.benim solar haritamda önümüzdeki yıl mars sekizinci evde plutoya kare uranüs dokuzuncu evde sizce kredi çeksem ya da borçlansam bi şekilde yukarda bahsettiğiniz yöntemle bu durumu daha basit atlatabilir miyim

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et