Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

TUTULMALAR GÜNDEMİ

Değerli Dostlar , yıllardır yazılarımda ‘Betlehem ‘ den sıkça bahsederim. İçinde bulunduğumuz süreçte , adeta yorucu bir pentegramın kapanışı başlamış durumdadır. Hikmet ve Medeniyete(sophia)ulaşmadan önce Baphometin(dünya düzeni) dönüşümü gerekecektir. Ancak tüm Hristiyan halklarının birleşmesini, ben Mesih’in gelişinin metaforu olarak adlandırmaktayım. Nitekim bu gerçekleşecektir. Konuyu dağıtmadan gireyim.
Yaklaşık bir buçuk senedir Yengeç – Oğlak aksındaki yorucu ve deneyimi ağır tutulmalara tanıklık ettik ve her birimiz doğum haritamız doğrultusunda bu hususta farklı deneyimler yaşadık. Elbette Oğlak burcundaki ‘JOVİAN ‘ tutulma tüm dünyayı global anlamda etkilemekle kalmadı, büyük ve geniş çapta bir global kriz (Satürn / Jüpiter / Pluto ) yaşanmasına da neden oldu. Söylemek istediğimi lafı bulandırmadan ve komplolara yer vermeden söyleyeceğim. Artık tüm bunlar geride kalıyor ya da kalmak durumunda(Satürn) .Çünkü 5 Temmuz Sirius un Ay a karşıt yaptığı tutulma ile birlikte bir tamamlanma sürecine tanıklık edeceğiz .Bunu herkes hissetmeye başlayacak. Kasım ayında ise tutulma döngülerinin yer değiştirmesi ile birlikte bu konular kapanacak ve yerini daha farklı belki daha adrenalini yüksek(olumlu anlamda) temalara bırakacak. Diyeceğim şudur ki ‘ gündemleriniz ‘ değişiyor. Doğum haritanızda artık Yengeç ve Oğlak aksından çok İkizler ve Yay burcunun uyarıldığı evler tetiklenmeye başlayacaklar. Her şeyden önce ‘ kabz ve daralma , genişleme ‘ prensipleri ,evrensel olarak insan üstünde genellikle tekamül adına çalışır ve yorucudur, bu Yengeç ve Oğlak burçları ile tanımlanan ögelerdir. Ancak İkizler ve Yay burçlarındaki konular ise daha çok keşifler , açılma ve yayılma,bilgiyi etik ve doğru kullanmak ile ilintili olsa da 30 Kasım 2020 de Aldebaran- Antares hattındaki tutulma güç ve yayılma arzusu ile bazı devletleri karıştırabilir, büyük oyunları bozabilir. Genel anlamda , intihallerin, bilgi ve teknoloji hırsızlıklarının , ahlaksızlıkların cezalandırılacağı bir dönem diyebilirim. Herkes, özgün ve kendi adına üretken olmalıdır ! 5 Temmuz Yengeç ve Oğlak burcu aksındaki neredeyse aslında 14 yıldır devam eden sert siklusun tamamlanma evresidir… Bu ‘start ‘5 Haziran 2020 Yay burcundaki Ay tutulması ile verilecektir.

Şimdi Sırasıyla 2020 yılındaki tutulmaların ana titreşimlerini birlikte görelim;
Yengeç – Oğlak burcu aksındaki Tutulmalar;
10 Ocak 2020 Ay Tutulması Yengeç Burcu Ay 19° Yengeç, Güneş 19° Oğlak
21 Haziran 2020 Güneş Tutulması Yengeç Burcu Ay 0° Yengeç, Güneş 0° Yengeç
05 Temmuz 2020 Ay Tutulması Oğlak Burcu Ay 13° Oğlak, Güneş 13° Yengeç

Yengeç- Oğlak aksındaki tutulmalar aslında ‘daralma ve genişleme’ prensiplerinin başlatılması, izolasyon ve tecrid konularının bir sebeple gündeme gelmesi ile ilintiliydi Haziran ayında kırılma ve Temmuz ayında tesirinin giderek ‘düşmesi ,kuvvetini farklı parametreler tarafından yitirmeye başlaması (absorbation)’söz konusudur. Bir başka deyişlede gündemin değişmesi…Sirius(Merkez Güneş) açısı ile açığa çıkan gücün dönüşümü…
Sıra İkizler ve Yay burcundaki Tutulmalara gelince ise tam tarihler aşağıdadır.

İkizler- Yay aksındaki Tutulmalar;
05 Haziran 2020 Ay Tutulması Yay burcu Ay 15° Yay, Güneş 15° İkizler
30 Kasım 2020 Ay Tutulması İkizler Burcu Ay 8° İkizler, Güneş 8° Yay
14 Aralık 2020 Güneş Tutulması Yay burcu Ay 23° Yay, Güneş 23° Yay
26 Mayıs 2021- 5 Derece Yay Burcunda Ay Tutulması
10 Haziran 2021 – 19 Derece İkizler Burcunda Güneş Tutulması
4 Aralık 2021- 12 Derece Yay Burcunda Güneş Tutulması

Ben burada 5 Haziran 2020 Yay burcundaki 15 derece Ay tutulması ve 5 Temmuzdaki 13 derecede gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Ay tutulmasına kısaca özet geçeceğim. Çünkü her ikisi de başlangıç ve bitişleri simgelemektedir. 5 Temmuz bir şeyin kapanışının hızlıca başlaması ve 5 haziranın ise başlangıcı olduğuna yukarıda değinmiştim.

5 Haziran da gerçekleşecek olan tutulma MARFİK sabit yıldızı ile bağlantılı olup doğa için gerçekleşecek olan girişimlere ,tutku ile aklın birleşmesine ve ‘akılcı’ olmak ile bağlantılıdır. Yardımcı tıbbın ve bitkiler ile tedavinin öneminin de anlaşılması , perde arkasında dönen ilaç şirketlerinin kirli oyunlarının skandallar ile ortaya çıkmasına neden olabilir. Şimdi Yay burcunun tıp ile ne ilgisi var demeyiniz ! Çünkü sabit yıldız etkileri son derece global ve kendi teması ile ilgili her şeyi temsil etmektedirler. Kabalistik olarak ele alındığında bu derece , doğa ruhlarını ve bazı elementalleri etkilemektedir, gölge yönüyle çalışmaması için ise ikili diyaloglarda etiğe ekstra dikkat edilmeli, yeşile ve doğaya karşı daha duyarlı olunmalıdır .
5 Temmuzda gerçekleşecek olan tutulma başta Sirius ve ardından Vega (magnitude2) ile bağlantılı olup, artık siyasal ve otorite anlamında eski güçlerin tükenme evresini ve yeni iktidarların dünya üzerinde egemen oluşunu global anlamda gösterecektir. Ben mundane yorumlara prensip olarak girmemekteyim ancak Türkiye nin doğum haritası ile bu büyük siklusu özetlediğimde erken seçim konusunun gündeme oturabileceği öngörülebilir .

Ayrıca dünya çapında da ünlü isimlerin adlarının spekülasyon ve skandallarla anılması , perde arkası olayların açığa çıkması söz konusu olabilir .Şu anda oldukça karışmış olan Amerika da ise özellikle Kasım seçimleri sonrası iç karışıklığın daha da artacağı varsayılabilir . Dileyenler göz atabilirler;


Her iki tutulmanın (Bitiş ve Başlangıç) baş melek ve baş iblisleri incelendiğinde, ana kontrolün Rafael ve Apocrypha da geçen Ariel (Tanrının Aslanı) adlı melekler kontrolünde olması ‘BÜYÜK BİR DÖNEM’ in başlangıcı olduğu anlamına gelmektedir. Bu dönemin bütünün hayrına olması dileklerimle, esen kalınız…
Onur Güven


Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et