Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

Kundaliniye dair

kundalini astrology ile ilgili görsel sonucu

Kundalini enerjisi de doğru kullanılan – yönetilen bir ASC ve yöneticisi ile güçlenir ve aktive olur… Hangi gezegen ASC nizi yönetiyorsa artık o gezegen zaten hayat boyu desteklenmelidir. Bunu yüzlerce kez söylüyoruz… Bu pratik ve temel bir bilgidir. Ancak bu ASC yani Yükselen Burç ne demek ? Yükselen burç ve yönetici gezegeni , hayatınızın adeta motorudur. Bu eve en çok destek veren ev ise 5.ev dir. Diyecekler ki şimdi e 9.ev de 120 atıyor , o destek vermiyor mu ? Data düzeyinde evet. Ancak rasyonel ve yaşamsal anlamda değil ! Size bir bilgi gelir onu hayata geçirmelisiniz. Yoksa hayal olarak kalır. Zaten bu halk dilindeki yıldızım düştü, yükseldi muhabbetinin kökeni gematria ve oradan kabalistik çalışmalar ile kişinin aurasının yükseltilmesi yani yükselen burcun güçlendirilmesi ile alakalıdır.

Örneğin; ASC yöneticisi 3. evde ise ; Kardeşler, komşular, yakın çevre, iletişim ağları, trafik konuları vs sizin enerjinizi emebilen ya da enerji – verim yaratabilen alanlardır.
Diyelim Yükselen burcunuz Akrep , Marsınız 3. evde;
Siz , yakın çevreniz tarafından şayet istidad – kabiliyet alanınızdaki (Akrep burcunun özelliklerini) gücü açığa çıkaramazsanız, bu kez etraf(3.ev konuları) tarafından enerjiniz düşürülebilir , manipülasyona uğrayabilir, kaydırmalara, klikleşmelere maruz kalabilirsiniz. Bu gücü dengeli bir şekilde dışarıya çıkarmak için geldiğiniz için bunu kurban pozisyonlarına uğramadan açığa çıkarmak zorundasınız… İzhar edemezseniz, dış etkenler tarafından bu gerçekleştirilecektir.
Bundan dolayı , Yükselen burç çok önemlidir. Güçlü bir 1.ev diğer evlerin(yaşam alanlarının) de enerji ve gücünü artırır ve dileklerin talep edilenler yönünde gerçekleşmesini hızlandırır.
Başlangıç olarak ASC yöneticinizin taşlarını takmak ile olaya gidebilirsiniz…Hayat boyu takmalısınız.
Koç & Akrep : Kırmızı Mercan &Hematit
Boğa & Terazi : Beyaz Safir & Pembe Kuvars
İkizler & Başak : Zümrüt & Peridot
Yengeç: İnci & Selenit
Aslan: Yakut
Yay & Balık : Sarı Safir, Aquamarin
Oğlak & Kova : Dumanlı Kuvars & Obsidyen
Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et