Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

VENÜS URANÜS KARESİ VE AKSİYONLAR

9 Ağustos da gerçekleşen Venüs Uranüs karesinin en vurucu / patlayıcı olanı 29 Eylül de geliyor. Etki referans aralığı aslında başladı. 2024 yılında ise , 3 Mart , 2 Ağustos da bunların ilişkileriniz ve finansal konularınız üzerinde yıkıntılarını haritanıza göre toplarsınız. Bazıları ise büyük bir devinim ve güç artışı yaşayabilir.

İstediğiniz şeyin en radikal versiyonuna bakın ve aşırıya kaçmanın gerekli olup olmadığını kendinize sorun. Gerekli olabilir (bazen işleri sarsmak için bir kriz olması gerekir) ama şunu bilin ki Uranüs’le dans ettiğinizde ılımlı sonuçlar olmaz. Güvenliğiniz bir sorunsa, kumar oynamaya değip değmeyeceğini düşünün.

Sıradışı haz , tutku ve ihtiraslar, piyasalarda ani krizlere karşı tembel ve sakin (boğa gölgesi ancak işe yarayabilir şu sıra ) kalmak önerilebilir. İlişkisi olanın ani , beklenmedik , süpriz gelişmelere açık olacağı (yerine göre ) , olmayanın ise şükredebileceği bir periyot şu an geliyor. Bilhassa imza ve taahhütten uzak durmak , evlilikleri geciktirmek , karşı tarafı çok iyi tanıyarak hareket etmek (kadın – erkek farketmez ) oldukça önemli. Kaynaklarınızı bunu haketmeyenler ile paylaşmayın.

Bastırmış olduklarınız , kendiniz ve özdeğer duygularınız ile yüzleşin .Böylece bunların krizli ve patlayıcı/ abnormal biçimde çıkmasını önlemiş olursunuz…

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et