Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

DOĞUM HARİTASINDAKİ KRİTİK DERECELERİ BULMAK

“Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ‘de Kamer suresi 49. ayette “ Şüphesiz biz her şeyi bir ölçüye göre yarattık.” ifadesi geçer .
Astroloji ilmi , bu ayette de çok net belirtildiği gibi “Evrenin matematiksel bir plana göre yaratıldığı “ gerçeğini idrak etmemize büyük katkı ve farkındalık sağlar Diğer yandan her insanın hayatında tekrar eden olaylar , adlar ya da sayılar vardır .Mesela bir kişi çıkar karşınıza .Hayatınıza önemli dokunuşlar yapmıştır .Misal öğretmeninizdir , adı Ahmet tir Bir bakarsanız dönemsel olarak Ahmet isimli kişiler hayatınıza girmiş .Size belli farkındalıklar kazandırmış .Tekrarlar önemlidir ve belli gezegen enerjilerinin tezahürleridir Natal haritadaki kritik dereceler ise belli tekniklerle bulunur ve her ülke ve ya insan için farklıdır. Bu yüzden genelleyemeyiz .Aynı gün doğan kişilerin bile kritik dereceleri farklı olabilir .Çünkü Natal
haritadaki gezegen enerjilerini herkes iradesi ve seçimi doğrultusunda farklı kullanır .Bu dereceleri bulmak için travmatik olaylarınızın tarihlerini bulup , transit geçişlere bakmanız gerekiyor .Ama bu bir iki olayla sınırlı kalmasın .Sizde yoğun duygu oluşturan tüm tarihler üzerinden gidin .Her seferinde hangi derecenin altı vurgulu olduğunu bu yöntemle bulabilirsiniz .Bulunan dereceyi öngörülerde kullanabilirsiniz.
Birlikte yaşadığınız aile için de aynı yöntem geçerlidir .Ortak yaşanılan ölüm , doğum , taşınmalar gibi önemli olayların tarihleri çıkarılır .Bu olaylar olurken her seferinde tetiklenen derece , ailenin kritik derecesi olarak kabul edilir .

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et