Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

BALIK DOLUNAYINA DAİR

Balık – Swadharmik olarak sürekli başkalarının egolarını yükselten ve yücelten(superior) bir burçtur. Ancak kendi benliği ve enaniyetini ise düşüren(inferior) bir yapı olduğundan dolayı suistimale açıktır. Bu hareketin kök duygusunda ise suçluluk psikolojisi yatmakta ve başkalarını yücelterek bunu kapamak durumundadır. Kendini bu suçluluk duygusundan dolayı kurban gibi hisseder ve sanki başkalarına karşı diyet borcunu bu şekilde kapattığına inanır. Halbuki bu Balığın gölgesidir.

Aslında Balık dağınık , zelil ve izole (Muzill) halini güçlü zikirler yaparak (örneğin Muizz ismi ile ) dengeleyebilir ve benliğini aşkın ve transandantal enerjiler ile yüceltebilir,sayısız ve üstün başarılara imza atabilir. Balık burcu her birimizin doğum haritasında vardır ve hangi evimizde(yaşam alanımız) ise orada bir izolasyon ve dağınıklığın getirdiği kendi gölgesinde(ezoterik olarak zillet budur) boğuşur… işte o ev Yücelimin ve Üstün İzzetin aslında yeridir.( ELMU’İZZ) Balık dolunayını ” YA MUİZZ ” ilahi ismi ile karşılayınız… İzzet ve Yüceliğin yegane sahibinden isteyiniz ve gurur kırıcı durumlara, sefil ve dağınık (manevi çöküş)durumlara düşmemek için yardım isteyiniz, alkol gibi uyuşturucu maddelerden uzak durunuz…Her burcun gölge ve güçlü tarafları olduğunu unutmayınız.

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et