Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

KEHANET VE ÖNGÖRÜLERE DAİR

Öngörü ve kehanet ana temaları ile mutlaka Neptün ile de bağlantılı olmaktadır. Psişik yardımcılar olmalıdır. Kehanet yaptığınız şeylerde , halkı düşünmeli ve buna hazır mı değil mi diye kendi bilincinizde sentez yapmalısınız. Aynı şey, şahıslar içinde geçerli. Farkındalık ya da idrak zayıf ise yansıttığınız enerji karşıdaki kişiyi ya da toplumu hasta edip, bağışıklığı (Neptün) zayıflatabilir, psikosomatik rahatsızlıklara zemin hazırlayabilir.

Kehanet sanatına haiz olabilmek için parapsikoloji ve okültizme, belli disiplinlerde hakim olabilmek, yaşantıya dikkat edebilmek de gerekecektir. Aksi halde öngörü ve kehaneti kullanmak için astroloji bilgisi ve metaforlara hakimiyet bazı alanlarda yetmeyecektir. Psişik güç ve özellikleri sırf bu alanda ustalaşmak için geliştirmeye çalıştığınızda ise bu örneği iskeleti oturmamış bir kas yığınına benzetebiliriz. Kaslar güçlüdür ancak onu taşıyan omurga , iskelet, kemik yoktur ortada. Sonuç olarak ortada aslında hiç bir şey yoktur deaktif ve sadece yansıyan ışıkları yansıtmak ile mükelleftir. Dolayısıyla , yaptığınız iş yaşantınızda bir yansıma yaratmalıdır. Erdem ve ahlaktan söz edip sabahtan akşama kadar iftira ve gıybet okyanusunda yüzen , bulunduğu alan sigara dumanından görünmeyen birinde de bazı psişik özellikler olabilir ancak tesir alanı ve spektrumu oldukça zayıftır. İskeleti oturmamış bir yığılma olacaktır.

Kehanet sanatı , toplumun ruhuna , karşınızdaki insanın durumuna göre kullanılmalı , duygusal sebebler, boş boğazlıklar ile aktive edilmemelidir. Böyle yapmazsanız bulunduğunuz alanda tulpalar yaratır , kendi önünüzü tıkarsınız. Ayrıca bu alana tutunan bazı süfli türler de vardır , bunlar kişiyi impuls yollu mesih kompleksine sokarak istidraca da götürebilir. Ardından kişi çevresinde bir kitle oluşturup onları da zehirleyebilir. Çevresindekiler paranormal durumlar yaşayabilirler. Kişi adeta o kişinin alanına girer ve bir daha zar zor çıkar ya da uzman bir kişi durumu ele alıp çıkarabilir. Öngörü ve kehanet bir sanattır ancak erdemli ve olgun bir ruhta fayda getirecektir.

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et