Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

AKREP DOLUNAYINA DAİR

Akrep dolunayına dair kısa ve öz ; Son kez kapanıyoruz !

Akrep burcunda dolunay gerçekleşti , dispoze eden Mars Yengeç burcunda düşüşte . Bu ne demek ? Biriken gerilimi boşaltmak ve çöpü dışarı koymanın iradesi oluşamıyor .Ancak bu son kez kapanma anlamına gelebilir. Zira ben bir daha kapanma olacağını öngöremiyorum. Çünkü gökyüzü kalitesi o şekilde değil ! Kapanma ve kısıtlamalar ile ilgili yazımda belirtmiştim. Jüpiter Balık burcuna geçip Satürn ün hegemonyasından tamamen çıktığı Aralık sonunda farklı enerjiler oluşacak diye. İşte onun fragmanı 15 Mayıs sonrası başlayacak. Ardından Temmuz sonu retro yapacak ve bu retro durumunda ülkelerin bazıları pandemiyi bitirdiklerini yavaş yavaş açıklayacaklar. Neden ? Gayet basit. Gökyüzünün gündemi değişiyor. Pandeminin yerini global gıda konusu almaya başlıyor. Bitcoin mi ? Halen oradamısınız , yatırımlarınızı başka kaynaklara alın.

Salgın ne zaman bitecek ? Şu an Wuhan virüsü Pluto etkisiyle varyant/ mutasyon a uğramış durumda ve bu viral durumlar ile mücadele etmeyi herkes öğreniyor , aşı ile bir
şekilde kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Salgının kontrolünün kapanma ve kısıtlamalar ile çözülmeyeceği aslında otoritelerce idrak durumunda . Bu kapanmalar sadece hastane yükünü indirmek , zamandan kazanmak için yapılıyor. Ancak ekonomiye vurduğu darbe ortada ve tüm ülkeler bunun farkında . Dolayısıyla artık izolasyon ve kısıtlanma değil (Satürn) daha farklı bir mücadele seçilecek. Aşı veya farklı tedavi programları büyük koruyucu Jüpiter Balık etkisiyle hızlanabilir. Bu durum ise 25 Aralık sonrası daha çok etkili olacaktır.

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et