Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

Satürn Etkileri ve Toplum Düzeni

Prensip gereği öngörülerde Mundane e pek girmiyorum , yanlış anlaşılmalar ve siyasi taraflara çekilmesi ve ülke haritamızda Ay , İkizler burcunda gölge çalıştığı (yanlış ve zanni bilgilerin hızlı yayılması ve toplum sağlığını olumsuz etkilemesi)için … Ancak öngörülerde ilk kez belki o yılın numerolojik gezegeni ve yaptığı açıların ele alınması gerektiğini 3 yıl evvel dile getirmiştim ve çok fazla çalıştı. Çünkü o yılın hem ruhaniyeti ve hem de süptil etkisi o gezegenin etkisindedir ve bu bir Jüpiter gibi zaman yöneticisi ise küçük Satürn(Ay) ve en büyük zaman yöneticisi Satürn ile birlikte incelenmeye alınmalı ve değerlendirilmelidir. Dolayısıyla zaman yöneticileri, global anlamda tüm dünyayı ilgilendiren toplumsal norm ve genel düzenini kökten etkileyen yapılardır. Bu yılın büyük çoğunluğunda Satürn – Jüpiter kendi yöneticiliklerinde ilerleyecek ve Pluto yavaş yavaş bu alanlara dokunmaya başlayacak. Yavaş hareket eden gezegenler, daha hızlı ilerleyen gezegenlere daima daha baskındır ve bundan ötürü Satürn daima Jüpiter e baskındır. Jüpiter Yay burcunda kendi gücünde ve en güçlü konumundadır(Balık burcu gibi)Ancak yine de , Satürn ün koyduğu kurallar ve sistem içerisinde bir gücü vardır anlamı çıkıyor buradan…Dolayısıyla Jüpiter, güçlüdür ancak Satürn ün düzenine ve kurallarına mahkumdur, hakim değil. Üstelik bir süre sonra bunların hepsi aynı amaç uğruna güçlerini birleştirecekler(Satürn,Jüpiter, Pluto – Oğlak) Satürn, tüm bunların güçlerini kendinde toplayacak ve iktidarda olacaktır(Satürn Oğlak) Bu şu demek, süper ego ,devlet otoritesi de çok güçlenecek, halk belki ezilecek.Toplumsal düzen ve formlar bu süreçte pik yapar ancak Pluto ile kavuşum gerçekleşmeye başladığında bu süregelen düzenler ile ilgili transformatör diye nitelendirdiğimiz dönüştürücü ve kriz yaratan etkiler ve klikleşmeler meydana gelir. Yukarıda ne demiştim, kütlesi ağır olan kendinden hafif olana baskın çıkar . Pluto Oğlak burcunda , iktidarın egemeni olan Satürn e bağlanır ancak kendi inisiyatifini ve kudretini de Satürn ün gücü ve arketipi (Oğlak) doğrultusunda kullanmak ister ve bunu gerçekleştirirken kendi doğasını (Akrep) ortaya koyarak gerçekleştirir.

Son bir not ; Bugün ‘Sarı Yelekliler ‘olayı bunun sadece küçük bir dokunuşudur.Hikmet(Sophia) , ilahi düzen ve sistemin bir yansımasıdır ve olan, olmuş ve olacak olan her şey de bu ilahi hikmet daima harekete geçer. Yer yüzü hybrid tohumların çıkışması ile yayıldı ve yine hybrid tohumların çıkışması ile yeni bir varoluşa geçecektir.
Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et