Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

ARKETİPSEL YANSIMALAR

Hayat enstantanelerden ibarettir , bir önceki kare ve içindekileri belli bir süre sonra bulamazsınız .Etrafınızda gördüğünüz sizin kişisel alanınıza girmiş herkes , aslında haritanızdaki gezegenlerin arketipsel yansımalarıdır .Bu arketipler , sizin o gezegenin enerjisini nasıl çalıştırdığınıza bağlı olarak zaman içinde farklı fraktalları doğurabilir . Enerji alanınız değiştikçe , kalaşakrik döngüleriniz de değişecektir. Bundan dolayı Kabalistik uygulamalarda ‘ Kadosh ‘Tasavvufda da Kuddus ismi cüz de açığa çıkmadan veya başka deyişle tecelligâh makamına kişide zuhur etmeden tam arınma ve başka ışınları , yasaları tecelli ettirmek pek mümkün değildir. Ediyorsa da o kişi ile Rububiyyet nazarı ölçüsündedir.
Bir ölçü olarak ele alındığında , şayet siz uğraştırıcı arketiplerle(olay ,kişi vb) günlerinizi geçiriyorsanız , bunların temsil ettiği gezegeni bulmak ve gereğini yapmak doğru bir yaklaşım olacaktır .Örneğin baba, eş , patron, yaşam coşkusu vb durumlarla ilgili problem yaşayan bir kadının natal haritasında Güneş i ile ilgili bazı zorlu yerleşimlerinin olması gözlemlenebilir. Bu durumda yaşam enerjisini artıracak faaliyetleri yapması , isteklerini hayata geçirmesi , kişiliğini ve yaratıcılığını ortaya koyması , bedenine iyi bakması enerjiyi sağaltması adına faydalı olacaktır diyoruz ancak bu da öyle basit bir şey değildir . Öncelikle doğum haritasından özgürleşmesi gerekir ki bunun en önemli basamağı kesinlikle meditatif çalışmalardır. Benzer şekilde etrafında hep kavgacı , sinirli , öfke problemi yaşayan insanlar varsa ilk olarak Mars ın durumuna bakmak gerekir .Bu enerjiyi gücünü doğru kullanarak , kendini en doğru şekilde müdafa ederek ,harekete geçmesi gereken zamanda pasif kalmayıp mücadele ederek , spor yaparak faydalı şekilde kullanmaya başlaması gerekse de yine o Mars ın neden o pozisyonda iken doğması gerektiğini ve neyi öğrenmesi gerektiğini sorgulamalı , haritasından bağımsızlaşarak enerjisini kutsamalı , morfik çöplerini temizlemelidir.Enerji olumluya döndüğünde , temizlendiğinde kişinin karşısına çıkan sorunlu arketipler de değişip , dönüşecektir .

Hayatınıza dahil ettiğiniz insanlarla ilgili dikkat etmeniz gereken hususları da eski yazılarımda belirtmiştim Okumayanlar için tekrar bir özet geçeyim Sizin natal haritanızda vaat edilen bir olay , birlikte olduğunuz kişinin haritasında da olasılık olarak varsa majör etki ortaya çıkar ve birlikte yaşam sürdüğünüzde bu etkiyi yaşarsınız .Örneğin bilateral ilişkilerde yani 1-7 aksında zorlu gezegen yerleşimleri olan iki harita sahibi bir araya geldiğinde, evlilikte beklentilerin gerçekleşmesi sorunlu olabilir ya da para ile ilgili 2-8 aksında benzer şekilde sert etkiler yaratan gezegen yerleşimleri olan iki harita sahibi birlikte olduğunda rızık problemi yaşayabilir veya çocuk sahibi olamayan çiftlerin haritalarında sorunlu bir beşinci eve rastlayabilirsiniz. O yüzden evlilik öncesi sinastri haritalarının ayrıntılı incelenmesi , olası sorunların belirlenmesi ve bu konularda doğru yönlendirilmelerin yapılması açısından çok önemlidir Eş seçiminde haritanızdaki kötücül etkileri kıracak , absorbe edecek natal haritalara sahip insanları bulmanız ideal olandır .

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et