Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

KAMUOYUNA DUYURUDUR(OKÜLT ASTROLOJİDE ETİK)

Değerli Dostlar , 2008 öncesi parapsikoloji ve astroloji alanında bazı özel sitelerde moderatörlük yapmıştım ve yine bilindiği üzere
2008 yılı ortalarına doğru Okültizm’i derinlerden yüzey alana doğru Türkiye de de bilinen iki isimle beraber çıkarmıştık.
8 Ağustos 2015 de ise Okült Astroloji platformu ve eğitim periyotlarını, program ve prosedürlerini açığa çıkarmaya başladım. 8 Ağustos 2015 öncesinde Türkiye de Okült Astroloji diye bir alan , platform ve eğitim programı da yoktu. Adını dahi kimse bilmiyordu. 2015 yılı itibariyle Okült Astroloji alanında binlerce öğrenci ve uzman eğitimci yetiştirmeye başladım. Aralarında bir çoğu konusunda da uzman , saygın ve yetkin kişiler oldu. Bundan dolayı da çok mutlu ve gururluyum. Ancak benim eğitim dökümanlarımı cilalama metotları ile kullanarak dijital kütüphanemdeki içeriklerimi harmanlayıp seminerler ve eğitimler veren kişiler de oldu. Tüm bunlar bir çok takipçim ve öğrencim tarafından dikkat ile takip ediliyor ve bana halen bildiriliyor. Zaten bu haslete haiz olan kişiler , genel davranış özelliği olarak ‘’ Okült Astroloji Eğitimini kimden aldınız ?’’ diye soranlara asla ismimi veremiyor.(bildirenler müstesna ) Her kim ki Okült Astroloji ile ilgili Türkiye de ilk kez ‘’ altını çizerek söylüyorum’’ kurucusu olduğum Okült Astroloji alanında eğitim vermeye kalkışıyor ve kaynak olarak adımı anmıyor ise işte burada gizli okült enerjileri ve ouroboros döngüsünü devreye sokuyor. Bu meslekte işin enerjisi gereği de uzun vadeli yer alması mümkün olmuyor. Bunun örneklerini geçmişte de çok defa gördük. Bir ya da iki tur eğitim verip , alandan çekilmek zorunda kalıyor ya da sistem tarafından dışarı atılıyor. Kaldı ki sorulan sorulara , talep edilen konulara yeterlilik ve yetkinlik ile yanıt veremeyip kenara çekilenler de oluyor. Diğer yandan ise neden sayfalarınızda bazı takipçileri almıyorsunuz diye soranlar da oluyor. Ben sosyal medyada beni takip etmek isteyenleri özenle seçmek istiyorum. Arada gözden kaçırdıklarım da oluyor elbette. Niceliğe değil niteliğe , çokluğa değil yeterliliğe , liyakata önem veriyorum ve sosyal medya maymunu olmayı tercih etmiyorum.

Kamuoyuna duyurudur.

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et