Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

JÜPİTER BALIK BURCUNDA (29 Aralık – 11 Mayıs 2022)

6 Numerolojik kodlu yeni yıla Jüpiter enerjisiyle başlıyoruz. 6 Kalde numerolojisine göre Venüs ile ilgilidir. Ancak bu yıl Jüpiter enerjileri ile örülecektir. Natal / Pre Natal haritasında (tutulum ve stelyumlar) Balık Burcu etkisi olanlar veya yükselenleri , ay Burcu Balık olanlar için önemli bir dönemdeyiz. Jüpiter Balık burcunda gizli lütuflarla çalışır. Aslında Balık, Swadharmik olarak sürekli başkalarının egolarını yükselten ve yücelten(superior) bir burçtur. Dolayısıyla , kalaşakrik döngülerde yüksek şansları diğer burçlara nazaran daha fazla olan ancak farkedilmesi zaman alabilen bir burçtur.

Ancak kendi benliği ve enaniyetini ise düşüren(inferior) bir yapı olduğundan dolayı suistimale açıktır. Bu hareketin kök duygusunda ise suçluluk psikolojisi ile beraber ‘öz kayıp’ yatmakta ve başkalarını yücelterek bunu kapamak durumundadır. Kendini bu kayıp ve kurban (Neptün ) duygusundan dolayı yönsüz gibi hisseder ve sanki başkalarına karşı diyet borcunu bu şekilde kapattığına da inanır. Halbuki bu Balığın gölge enerjisidir. Yönsüz görünüm başkaları tarafından güçsüzlük gibi algılanabilir.

Aslında Balık burcundaki bu dağınık , zillet hali gibi duran izole enerji geri planda herkesin baş aşağı eğildiği büyük bir kolektif güç barındırır. Çünkü , Balık kendinden önceki bütün burçların kuvvetini kendi içinde barındırır ve yönetemediğinde bundan dolayı dağınık olarak algılanabilir. Fakat , kendini aşkın olarak yükselten Balıklarda bu kolektif gücü görebiliyoruz. Dolayısıyla , Öz saygı enerjisini en çok çalışması gereken burç aslında Balık burcudur. Jüpiter balık burcunda ise büyük bir tesir yaratacaktır.

Genellikle bir kelime duydum, öğrendim , bir iyilik yaptım veya bir dua ettim hayatım tamamen baştan aşağı değişti diyenleriniz varsa işte bu aslında Balık Burcu ile birlikte Jüpiter tesirini anlatır. Yay burcundaki gibi açık ve afetik bir tesirden ziyade öngörülmeyen , alakasız , dağınık bulacağınız bir durumun içinden gelişen bir diyalog , ortam , bir
cümle sizi farklı durumlara getirebilir. Tıpkı rüyada iken istihare yaşamak gibi bir şey .

Balık burcunda , çaba göstermek, tabiri caizse yırtınmak diye bir durum asla söz konusu değildir. Zaten Balık arketipinde işleri bozmak , karıştırmak , dağıtmak istiyorsanız çaba göstermeli , efor sarfetmeli ve performans göstermelisiniz. Burada akıllı eylemlerden (kilo vermek istersen spor yap, derin psikolojik sebeblerini araştır vb) bahsetmiyorum. Kozmik şans Jüpiter Balık burcunda akşam saatlerinde yüklenmeye başlar. Dolayısıyla bu akşamdan itibaren (aslında her daim) Güneş battıktan sonra duasız , meditasyonsunuz kalmayın ! Kalmayın ki , sabaha gelen enerjiler auranıza çarpıp gecikmesin !(şans asla kaçmaz ,kaçıyorsa şans değildir )

Bu kez bir sene değil yalnızca 5 ay kalacak. (Ancak 28 Ekim 2022-20 Aralık 2022 tarihleri arasında Balık burcuna tekrar dönüş yapacak) Dolayısıyla bu aslında daha olumlu çünkü ‘ffw’ tuşuna basılmış biçimde sanki geçirilen 2 yılı daha hızlı onarmak , kalıcı imkanlar yaratmak isteniyor. Yengeç ve Akrep burç tesirleri haritalarında baskın olanlar da bu transit etkiden olumlu etkileneceklerdir. Toprak burçları ve bilhassa Oğlak Burcu da bu hususta şanslıdır . ( Ezoterik Oğlak / Balık )

Remedy ; Daha çok denizden beslenin , su ile temas edin , omega 3(trigliserid form) alın. Ametist , Firuze ,Akuamarin gibi taşları yanınızda bulundurun . Tene temas edecek şekilde takmayın ! Zira sizin taşınız olmayabilir. Ancak Ay , Asc , natal ve prenatal haritanızda(tutulmalar dahil) Balık Burcu efekti varsa kullanın !

Jüpiter Balık burcunda daha çok menfaat (Nâfi’) , gizli bilgiler/ lütuflar(Latiyf) korunma ve hayat kuvveti(Muheymin) , Gizli yaratım (Mubdi) daimi İzzet (Aziz) gibi isimleri çalışacaktır. Dileyenler çalışmalarına ek bu isimleri veya bazılarını Jüpiter saatlerinde veya uyumadan önce 100 veya katlarınca tekrar edebilirler.

Jüpiter in Balık burcu seyahati herkese iyilik ve sınavsız refah getirmesi dileklerimle.

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et