Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

GÜNDEME DAİR

Jüpiteryen Dolunay , destekleyici ve kurtarıcı açıları sunuyor ancak bunlar şartlı ve bağlayıcı (Satürn ) unsurlar ile geliyor. Böyle göksel görünümlerde bünyede L Fenilalanin ve Tirozin adlı amino asitin düşüşü ile ilgili olarak hayata dair coşku , isteklilik , motivasyon , kararlılık , öz değerde düşüşler ve tahammülsüzlük gözlemlenir. Yüksek tansiyon ,kemikler ve eklemlerde zorlanmalara dikkat! . Hafif izotonik egzersizler , spor faydalıdır. D vitamini , b6 ,kafein alımı bu dönem ekstra önerilerim arasında. Ayrıca Ametist taşının Aralık ayının sonuna dek kullanılması eski yazılarımda da belirttiğim üzere son derece önemli !

Aşılar ile ilgili oldukça soru geliyor. Prensip gereği siyaset ve bu konu ile ilgili fikir beyan etmeyi ülkemiz ve halkın doğum haritasındaki yeri ve bazı göstergeleri açısından doğru bulmuyorum. Ancak astrolojik olarak değerlendirdiğimde şu an majör kronografik yönetici Satürn(Global Otorite) süper güç pozisyonunda ve kabalistik olarak Elohim in tahtında duruyor. Adeta tüm gezegenleri ip gibi karşısına dizmiş durumda. Öyle ki Aralık ayının sonuna dek medya kanalı ile ağzından çıkan her söz tüm dünyanın kararları transa girmiş gibi uygulaması ile karşılık bulacak.

İstisnasız her türlü direnişe dair yaptırımlar , rövanşist durumlara dair kısıtlamalar (Satürn ) ve bloke enerjileri Eylül ortalarından sonra Terazi Güneşine üçgen açısı ile yürürlüğe koyabilir. İzolasyon , tecrid , kısıtlamalar , yaptırımlar, suçluluk hissi , acz deneyimleri (Pluto ile beraber) Satürn ün mahir olduğu alanlardır. Herkes son bir buçuk senedir bunlara zaten tanık oldu. Aslında Oğlak burcundaki Satürn daha despot ve sertti, yeni bir düzen kurdu. Kova burcunda bir nebze de olsa zamanı kabz ederek değil açarak yönetiyor ve nefes aldırıyor. Sosyal medya daki bloke edici global enerjiye karşıda daha uyanık olunması gereken bir dönemdeyiz. Ancak yine kurtarıcı , ferahlatıcı unsurlar devrede olacak. Herkes , günün üç majör vaktinden birinde nefes alıp rahatlayacaktır. Geçmiş yazılarımdaki önermelere lütfen göz gezdiriniz. Şimdilik esen kalınız.

‘’Hiç bir miras dürüstlük kadar zengin değildir.’’ William Shakespeare

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et