Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

ASTROLOJİDE ORIENT LORD SİSTEMİ

ASTROLOJİDE ORIENT LORD SİSTEMİ
Orient kelime anlamı ile ; Doğu, doğrultmak, yönlendirmek , şark gibi bir anlam ihtiva eder. Ancak ‘ ORIENT LORD ‘ olarak ele alındığında Doğrultan ve Yönlendiren Efendi , Lord, Rabb gibi bir içeriğe girmektedir. Orient Lord ya da Orient Rabb sistemi, tüm bir normal, paranormal, okült ve ezoterik kuvvetlerde geçerli olan Astrolojik hiyerarşinin başlangıcıdır. Ruhların ve diğer işlevlerin(ev güçlerinin) yaratılması bu merkezdedir. Orient Rabb( Kanun koyucu ve yönlendiren ) merkezli haritalar, Satürn Merkezli haritalardır. Satürn Merkezli haritaları anlamadan Astrolojik yorum ve dizgeler üzerinde okült tekniklere inilmez. Satürn on first haritalar ile büyük ölçüde yol alınır. Orient Lord Haritaları tamamen benim üzerinde çalıştığım ve bulduğum bir konudur ve kesinlikle tüm bir gök harita üzerinde hükümran ve etkindir.
Orient Lord haritasında , tüm bir göğün etkileşimi , hipotetik ve yıldız sabitesinden akan süptil enerji , Satürn ün süzgecinden geçerek diğer frekanslara akmakta, yer küreye enerjisini yollamaktadır. Orient Lord Satürn kaç derece ve hangi burçta ise, transit doğum haritasında o dereceye ve burca bir gezegensel etki geldiğinde hızla bazı konular ile yüzleşmeye başlarsınız. Kör olası şeytan, kahpe kader dediğimiz ya da sevindiğimiz, şansın yüzünüze güldüğü,mutlu olduğumuz şeylerin her birisi bu derece , burç ile ilintilidir. Önceki yaşamlar, morfik rezonanstan gelen borçlar , cezalar ya da ödüller hep bu dereceniz ile ilgilidir. Söz gelimi Orient Lord 20-29 dereceler arasında Aslan – Kova – Akrep – Boğa burcunda ise şimdi sizin için büyük bir döngü demektir.
Hazır olun. Çünkü o noktada bir tutulma yaşayacaksınız. Kadersel etkiler var demektir. Olumlu ya da olumsuz… Bu sistemin en büyük arzusu sizi tekamül amaçlarına hizmet ettirmektir. Daha doğrusu her şey burada katılaşmaya , madde formuna inmeye başlar. Süptil enerji yavaş yavaş aşağıya iner. Tıpkı bir kar tanesinin tepeden aşağıya inerek çığa dönüşmesi gibidir. Bu diğer deyişle orijin varidat perdesini yırtarak galaktik düzlemden aşağı iner , oradan sabit yıldızlara ,belli hipotetik alanlara ,gezegenlere ulaşır ve nihayet bize sirayet eder. Doğum haritalarımız da ki tüm yapılar da daha üst merkezdeki kanun koyucularının (Orient Lord -Rabb ) tekamül amaçlarına hizmet eder . Yani , herşey bir başka şeyin gelişim amacına hizmet edecektir . Bizler geliştikçe onlar da gelişecektir , bu yüzden sistem gelişimi ,tekamülü hedefler ,çünkü sizin durmanız ,onların da durmasıdır ki bunu sistem istemez ve onaylamaz. Bundandır ki ,kendinizin evren ve koca varidat ile bir olduğunuzu asla unutmayın . Her ne yapa geldiyseniz , bunu sizde ezelden kudretiyle açığa çıkarmış olan güç merkezi , tüm galaktik düzlemin, evrensel hiyerarşinin de dışında ve kapsamının da olmadığı enerji okyanusu denilen büyük bir santral ağında ( yaratıcının düşü ) vuku bulmuştur . Ancak şu an içinde bulunduğumuz esas yapı daha da mikro düzeyde olmasına karşın , direkt olarak bu enerji okyanusuna da bağlıyızdır.
Dolayısıyla , Yaratıcı nın düşünün bir parçası olmamız hasebiyle onunla her an iletişim içindeyizdir. Rüya dan uyanmak istersek onun düşünde olduğumuzu hatırlamamız yeterlidir . Sonrasında uyanmak için gerekli olan sıçrayışlar gelecektir . Astroloji ise bize bunu hatırlatmaya çalışacak ,destek olacaktır . Akvaryum da olduğumuzu bilelim. Dışarıda yağan yağmurun , özü içinde yüzdüğümüz su da da var ancak bazıları suyu pisliyor , bunun önlemini alalım . Polaritelere dikkat edelim . Kötü hasletlerden uzak duralım . İftira , haset , fenalık , dedikodu bunlar kaynak suyunu kirletir . Yalnız değiliz ,içimizde , dışımızda ,sağımızda ,solumuzda büyük bir kuşatma altındayız ve gözetleniyoruz. Koskoca evren, dışarıda yağmur yağan bir evin cam köşesindeki akvaryum gibidir . Akvaryumun dışında ki esas varidat ise bir enerji okyanusudur . Bizler bu enerji okyanusundan tesirleri alırız . Esen kalınız , Dostlar .
Onur Güven

2 thoughts on “ASTROLOJİDE ORIENT LORD SİSTEMİ

  1. Hocam benim natal haritamda Satürn 19 derece boğa burcunda ve 11. Evde. Şimdi herhangi bir burçta 19 derecede gerçekleşen her türlü tutulma beni etkiler anlamına mı geliyor? Veya boğa burcunda meydana gelen her türlü göksel etkileşim beni etkiler anlamına mı geliyor?Tam anlayamadım da.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et