Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

KISTIRILAN BURÇLAR (İKİNCİ YÜKSELEN BURÇ)

Oldukça tafsilatlı bir konu ancak net ve yalın ele alınması gerekirse , 1. ve 7. evde kıstırılmış(intercepted) burçlara dair ;

Birinci evde kıstırılan burç haritanın ikincil yükselen burcudur, yorumlamalarda ve Asc (yükselen burç ) güçlendirilmesinde ekstra önem verilmeli ve hayat boyu desteklenmelidir. Örneğin ,doğum haritasında Asc Yengeç ve Aslan Burcu 1. Evde kıstırılmış olsun. Bu minvalde harita sahibi , Asc Dispozitörü olarak Ay ve Güneşi beraber baz almalıdır. Yani , hayata ve çevreye, kişisel güce dair itici güç oynayan Ay ve Güneş olacaktır.

Harita sahibi , Aslan Burcu özelliğini baskılanmış olarak göstereceğinden ve çevresinde bu gücün dışa vurumuna ihtiyaç duyan koşullar ile karşılaşacağından dolayı (ikincil Asc ) belki daha fazla desteklemesi gerekebilir ancak her iki şekilde de iki yükselenin de (Yengeç ve Aslan burç) genel olarak güçlendirilmesi gerekir. Yani , her iki burcun da kendi içinde üzerinde çalışılması gereken noktaları olacaktır. Örneğin , kişi fazla egosantrik , gururlu ve ben merkezci olduğunda (Aslan ) Yengeç burcunun plancı ve kurnaz taraflarını kaçırabilir veyahut Yengeç burcunu fazla vurguladığında bu kez , alıngan , domestik tarafları fazla açığa çıkarak dışarıdaki sahneyi ve hayatı , parlamayı(Aslan) kaçırabilir.

Bu örnekleme birinci evinde Aslan burcun kıstırıldığı(ikincil yükselen) bir harita için geçerlidir. Birinci evdeki gezegen yerleşimleri , birinci evde kıstırılan burca (ikincil yükselen) güç ve konfor alanı yaratma açısından önemlidir . Asc yi destekleyen taşlar için , birinci evde kıstırılan burcun veya yöneticisinin taşlarının da kullanımı uygun olacaktır.

Not : Türkiye doğumlular için placidus ev sistemini kullanınız.

Onur Güven

One thought on “KISTIRILAN BURÇLAR (İKİNCİ YÜKSELEN BURÇ)

  1. Benim yükselenim oğlak 27 derece ve 1. Evde kovada neptün uranüs ve şans noktam var. Karşıda 7. Evde de aslanda tam dört gezegenim var merkür mars venüs güneş hepsi aslanda.. oğlak ve yengeçten ziyade aslan ve kovanın daha baskın olduğu yorumunu yapsam yanlış bir yorum olmaz değil mi?

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et