Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

OKUYUCUYA NOTLAR


  1. Giydiğiniz , eskiyen , kullanmadığınız eşyalarınızı çöpe atmayın , hor kullanmayın , misal eskimiş atletinizden yer bezi yapmayın , sizin enerjinizle hemhal olmuş her ne varsa onları temizleyin , arındırın öyle verilecek yerlere verin .Cansız varlıkların da bir haritası vardır unutmayın .Siz sinirinizi , kırıp dökerek ( Mars) evdeki camlardan ( Satürn ) , ahşap ( Satürn ) sehpalardan , sandalyelerden çıkarıyorsanız , bu eşyalar ortama artık bu iki malefik gezegene ait olan titreşimi yayacaklardır .O yüzdendir ki bir yere ilk taşınacağınız zaman mekan temizliği çok önemlidir ya da başkalarına ait antika ( Satürn ) eşyaların eve getirilmesi iyi değildir .Çünkü bulundukları yerin enerjisini yüklendikleri için bilemezsiniz , sizi hasta bile edebilirler .Örneğin bir şeyi satın aldığınızda nedensiz bir baş ağrısı oluşursa anlayın ki o eşya negatif enerji ile yüklüdür .
    Bir evde sevgi ( Venüs ) enerjisi eksikse kedi ( Venüs ) beslemek iyi gelebilir ya da kişide duygusal krizler ( Ay / Pluto ) çok oluyorsa , köpek ( Ay / Pluto ) sahibi olmak duygu durumuna iyi gelebilir .Bu örnekler çoğaltılabilir .Etki alanınız içindeki canlı , cansız her varlığa iyi davranın ki , Evren de sizi kutsasın , şefkat ve merhametle sarmalasın .İyi haftalar hepinize …

2.
Bitkilerde , hayvanlarda , nesnelerde aynı insanda olduğu gibi her gezegenin tezahürü var. Biz sembol atamasında daima en baskın olanı seçiyoruz .Mesela saate Satürn ; aynaya Ay , Venüs ; fırına Mars diyoruz ve ilginçtir evde birine bir şey olsa, misal hastalansa , keder , elem , üzüntü olsa evdeki aletlerden bazılarının bozulduğuna , hatta çalışmasını durdurduğuna şahit oluyoruz .Sadece canlı varlıklarla değil , cansız varlıklarla da her an etkileşim halindeyiz .Yaydığımız enerji ortamda bulunan her şeyi etkiliyor .Evde enerji iyiyse bitkimiz solmuyor , eşyalarımız bozulmuyor , evcil hayvanımız hastalanmıyor .Özünde, evrendeki her şey, zamandaki anlar gibi birbirine sıkı sıkıya bağlı, daimî ve ayrı.

3.
Hiçbir kişiye ve nesneye fazla mana yüklemeyin .Abartılı ve taşkın duyguların sonu yıkımdır .Fazla itibar , gereksiz ve mantıksız beklentileri beraberinde getirir ve bu istekler karşılanmadığında ise sevginin nefrete , hayranlığın düşmanlığa dönüşmesi kaçınılmazdır . Niye evliliğin sembolü Satürn ( kalıcı ) Venüs ( ilişkiler ) tür hiç düşündünüz mü ? Ya da Satürn ( mesafe ) niye terazide ( ilişkiler / denge ) yücelir hiç sorguladınız mı ? Niye hikayelere konu olmuş büyük aşkların sonu kavuşamama ya da hüsranla biter ? Satürn gibi kısıtlayıcı ve bloke edici bir gezegen ilişkilerin gidişatı konusunda kalıcılık adına yarar sağlarken , Jüpiter , Uranüs gibi gezegenler ilişkileri çıkmaza sokar .Bunları niye mi yazıyorum ? Özellikle öncü burçlar Jüpiter in oğlağa girmesiyle ve bu gezegenin Uranüs ten aldığı açı nedeniyle bu konuda çok sınanacaklar , dikkat .!

4.

Aynı anda bir kişiye karşı hem hayranlık ,sevgi hem nefret hissi oluyor mu ? Ya da bir nesneye karşı hem sempati , hem antipati .. İlk kez Dr. Eugen Bleuler tarafından bulunmuş olan , günümüzde şizofreni, bipolar bozukluk, obsesif-kompulsif bozukluk gibi hastalıkların belirtileri arasında yer alan ve son zamanlarda ayrı bir duygudurum bozukluğu olarak kabul edilen “Ambivalans” hastalığı maalesef giderek artıyor .Temelinde ailevi problemler , çocukluk çağına dair derin travmalar olduğu varsayılsa da , aynı anda yaşanılan bu iki uç duygu durumu , kişiyi sosyal hayatında da oldukça zorluyor ve hırpalıyor .İlişkide ambivalans yaşayan kişilere bakılınca yaşadığı ilişkiden mutlu olmadığı halde ilişkiyi bitiremeyen, ilişkiye ya da partnere bağımlı olan kişilerde bu rahatsızlık daha sık görülüyor .Astrolojik açıdan da bu hastalığa yatkınlığın olup olmadığı , Ay’ın özellikle ağır gezegenlerden , ayrıca Mars ve Jüpiter den aldığı açılar , bulunduğu ev , haritada terazi , yengeç , balık ve yay vurgusu olup , olmadığı incelenerek bulunabilir .

Onur Güven

One thought on “OKUYUCUYA NOTLAR

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et