Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

KÜÇÜK SATÜRN(Ay)

KÜÇÜK SATÜRN (Ay)

Gökyüzündeki her etki ki bu Güneş Jüpiter olumlu açıları ya da Satürn Güneş karesi dahi olsa ‘ görecelidir ‘ . Takyonik güç , Natal haritanızda nasıl temayül gösteriyorsa , Transit gezegen hareketleri de bunları kinetik enerjiye çevirir. Kabınız kadar alır ve yayarsınız. Her olumsuz gibi görünen şey , aslında uzun vadede hayırlı bir şeyin tohumlarını o anda atıyor olabilir . Bunu o anki bilinç düzeyinde fark edemeyebiliriz. Ancak ilerleyen zamanlarda bunun yararını görürüz . İyi ki yaşamışım dediğimiz çok şeyi ‘deneyimlemişizdir.’ Doğum haritamızda ay , Okült Astroloji ye göre Kairotik zaman ın kronografik yöneticisi olan yani büyük zamanın lordu olan Satürn gibidir .

Ay’ın bir tam döngüsü yaklaşık 28 gün, Satürn ‘ün ki ise 28-30 yıldır .Bu yüzden Ay , hem 28 lik döngüsel periyodundan dolayı , hem de yücelim yöneticisinden dolayı Satürn ile entegre çalışır. ( Satürn , Venüs yönetiminde bir burç olan terazide , Ay da yine Venüs yönetiminde olan boğa burcunda yücelir ve her ikisi de karma ile alakalıdır .) Okült Astrolojide Ay ı daima küçük Satürn olarak görmekteyim. Ay , maddi manevi ihtiyaçlarımızı anlatır ve rehabilitesi tıpkı Satürn gibi Venüs ile sağlanmaktadır. Bundan dolayı Venüs polarite olarak Kemallullahı ( perfection) yani tamlığı simgeler. Aynı zamanda küçük zaman yöneticisi olan Ay , kötü açılar aldığında “an”ın enerjisi ile yoğrulamama ve sürekli nostalji kurabilmekte, manik depresyon , melankoli ve yine Satürn ile birlikte kaygı bozukluğuna, duygu durum bozukluğuna neden olabilmektedir. Ay ile ilgili problemler yaşayanlarda başta inci , ay taşı ve ardından selenit ve bazen labradorit taşı her ne kadar önerilse de , bulunduğu burcun taşı ile birlikte entegre ve dönüşümlü biçimde taşımak gerekebilecektir. Ay zor durumda ise , uyku problemleri ve buna bağlı fibromiyalji ağrıları ve yine buna bağlı romatizmal problemler, dalgınlık , sisli bir hafıza , yoğunlaşamama problemi , düşük stres eşiği sorgulanmalıdır . Düzenli bir ilaç kullanımı varsa doktor kontrolünde ; B6 vitamini , magnezyum , triptofan ve melatonin in bilateral ilişkisi ömür boyu hayati önem taşıyabilmekte ve kontrolü önerilebilmektedir.

Bundan mütevellit hem deneyimlerim ve hem de gözlemlerim ölçüsünde Ay ı ‘küçük Satürn ‘olarak görmekteyim . 28 lik periyotları ile de bu sayısal sembolizm açısından da örtüşmekte olup , bireyin hayatında güçlü ve baskın bir etkiye sahiptir . Ay ın evreleri ve menzilleri de bizim ayımızın gücü hakkında ipucu verse de evreleri bilhassa hayatın kalitesi hakkında ipuçları vermektedir . Bilhassa Büyüyen ay evresi kişiyi hayatının ikinci yarısında zorlarken , küçülen ay evreleri ise hayatın ilk yarısında zorlamakta ve teste tabi tutmaktadır . Okült Astroloji de Ay , edilgen olup kendi başına güç ve erk sahibi değildir . Onun gücü , bağımlı bir güçtür . Satürn ün( büyük zamanın ) tesiri altında olup , Güneş in gücü ile şarj olur . Bir diğer kolu ise Jüpiter dir . ( Yengeç yücelim ) Adem / Adam ( Satürn ) ile Havva( Ay ) terminolojik olarak Satürn ve Ay ilişkisidir . Mutsuz bir ilişkinin , mutsuz nesilleri… Dolayısıyla evliliklerin başarılı ve mutlu olabilmesi için Ay remedy edilmelidir ve hiç kuşkusuz bu da şu an dünyasal anlamda Ay Evresinde olduğumuz için bir sınav gereği … Adem in ilk eşi Lilith ise Venüs ün karanlık formu ile alakalıdır çoğu kez… ( Satürn Terazi de yücelir ) Bu hiç kuşkusuz ayrı bir konudur. Ay bir Doğum haritasında sorun çıkarıyorsa ; Birey duygu durum bozukluğu yaşayan , dişil prensipler ile ilgili zorluklar deneyimleyen , barınma, ihtiyaçlar ( maddi , manevi ) sağlıklı ruh hali , doğru beslenme , bağırsak sağlığı (Okült verilerde kök çakra ile ilişkisi olduğundan / bknz; yengeç ve dördüncü ev / köklerimiz ) ile ilgili konularda problem yaratabilir . Pastane ürünleri Hamur işleri , börek çörek vs Ay tesiri altında dır ve kesinlikle tüketilmemelidir , bu beyin bağırsak arasındaki Vagus sinir sistemini de olumsuz yönde etkileyip , sağlıklı düşünce formlarını da bozuyor , serotonin hormonunu üreten hücreleri öldürüyor . Dolayısıyla siz duygu durum bozukluğuda Yaşar hale gelirsiniz . Bilhassa Ay zorlu bir durumdaysa diğer gezegenlerden güç ve enerji çeker . En birincil bu Venüs dür… örnekler çoğaltılır . Gümüş taşımak, inci, ay taşı , Selenit gibi taşlar kısmen tedavi edecektir. Ay mantrası en az 6 ay boyunca yapılmalıdır . Bu süre zarfında vücuda sağlıklı besinler almalı , bağırsak temizlenmeli , ya da temiz tutmaya özen göstermeli , olabildiğince insanlara saygılı olmalı ve etik olunmalıdır . Alkol , sigara , tütün vs gibi ürünlerden uzak durulmalıdır . Dolayısıyla transit etkiler bir hava durumudur. Siz , hava durumu ile değil , eviniz ile Aileniz( Natal ) ile ilgilenin , yapılandırmaya , onarmaya bakın .

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin