Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ VE KARMİK BORÇLARA DAİR;

Her kişinin dünya hayatında öncelikli olarak deneyimleyeceği bir sınav konusu vardır Bu rızık, aşk, sevgi, ilişkiler, eğitim , kardeşler, ebeveynler vs olabilir Doğum haritasında bu konunun ne olacağına dair olasılıkları görmek mümkündür. Satürnün , şironun, ay düğümlerinin, retro gezegenlerin bulunduğu alanlar , burçlar ve bunların sert açıları önceliklidir.
1.Çok çalışıyorum olmuyor diyorsanız iki sekiz aksına, altıncı ve onuncu evinize , bunların yöneticilerine , açılarına ve sorunlu gezegenlerin burada olup olmadığına bakın…
2.İlişkilerimde hep aldatılıyorum, sonuç hep hüsran oluyor diyorsanız yedinci ,beşinci evinize , oranın yöneticilerine , açılarına, venüsünüze, ve neptünle irtibatına öncelikli bakın.
3.Kardeşlerimle hep sorun yaşıyorum, eğitim hayatım , iletişimim problemli diyorsanız üç dokuz aksına , yöneticisine, Merkürünüze ve açılarına bakın.
4.Bir türlü eyleme geçemiyorum , öfke problemim var , tekrarlayan kazalar ve ameliyatlar yaşıyorum diyorsanız öncelikli olarak marsınıza , sekizinci evinize ve açılarına bakın.
5. Evliliğimde hep sıkıntı sorun yaşıyorum , baskı ve manipülasyon görüyorum diyorsanız venus plüto açılarınıza, Satürn ,şiron,ay düğümleri ve retro planetlerin yedinci evinizle bağlantılarına bakın.
Bu örnekler çoğaltılabilir tabi ki…Zaten her harita kişiye özel ve eşsizdir Bir de karmik borçlar konusu vardır ki bu da temel bazda göstergeleri su evleri olan 4,8 ve 12.evden bakılır. Onıkınci ev vurgusu olan kişilerin özellikle bu konuya çok dikkat etmesi gerekir.Her türlü tıkanık enerjinin sağaltılmasında bu evlerin rolü çok büyüktür..Atalardan gelen morfogenetik kayıtların şifalanması , regresyon terapileri, aile dizilimleri , bilinç-altı çalışmaları bu konuda tavsiye edilir.
Diğer yandan belli ritüelleri belirli sayılarda okumak, elemental varlıkları çekmez. Bilakis etrafta böyle enerjiler varsa açığa çıkarıp temizleyecektir. Ancak şu var; geçmiş karmanızdan , morfogenetik alanlarınızdan bazı ahlar( eksi enerjiler) aldığınızda sizin aura ve psişik yapınızda bazı açıklar olur.
Bunun üzerine gitmez ,tedavi etmez ve çalışmaları yapmaya başlarsanız , okumalarınız ile rahatsız olan bu varlıklar açığa çıkmaya başlar. Taa ki size bu ritüeli , okumaları bıraktırana kadar bunu yaparlar. Bu tür okumalar bu varlıklara yakıcı kızıl ışın ( red wave) etkisi yayarlar. Incubus / Succubus – alt varlık türüdür. Bir nevi alt lejyonlarla titreşen ifritlerdir. Yırtık auralara çekilir. Enerji açığı gördüğünde gelir. Dolayısıyla her ne pahasına olursa olsun, çalışmalarınıza devam etmelisiniz. Ancak rastgele çalışma değil, kontrollü olanlar… Esen kalınız.

Onur Güven
Yararlanılan kaynaklar;
Dhargyey, N. et al. Kalachakra Tantra Motilal Barnassidas
Bryant, B. The Wheel of Time Sand Mandala, Snow Lion Publications, 1995
Joseph H. Peterson, Twilit Grotto: Archives of Western Esoterica

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et