Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

KADIN HARİTALARINDA PARTNER SEÇİMİ

Bir kadında eş seçimi , hayatın doğal ritmi içinde belli gezegen enerjileri etkisinde gerçekleşir .
1.Erken dönem(Güneş , Mars)
2.Geç dönem (Satürn)
3.Bağımsız tehir dönemi / WGTOW (Uranüs) bu süreçte kişi kendi başına kalmayı tercih edebilir ya da “ açık evlilik “ formatında evlilikler yapabilir .

Kadınlar erken dönemdeki partnerlerini genellikle babalarına benzeyen ( Güneş ) , korunma , sahiplenilme , güvenlik ihtiyaçlarını karşılayabilen arketiplerden ( Mars) , İlerleyen dönemlerde ise Satürn ün bulunduğu burç ve ev yerleşimlerine uygun arketiplerden seçebiliyorlar .

İlerleyen aşamalarda güvence , mantık (Satürn ) daha da önem kazanıyor .

Gençlik dönemlerinde , biyolojik erginlik tam oluşmadan partner seçimlerinde Mars ın ve Güneş ‘in açıları ve yerleşimi baz alınırken , ilerleyen dönemlerde Satürn ün açıları ve yerleşimi önemli oluyor .

Bu açıdan erken dönemde güvenlik (Mars) , kişilik ( Güneş ) , geç dönemde ise güvence(Satürn ) baz alınmalıdır.

Kadının doğum haritasında onun Satürn ü olursanız , sizi güvence olarak görecek , sağaltıcı (sustainer) olarak sizi beğenecektir. Bu ne kadar sağlıklıdır tartışılabilir. Ancak Mars ve Satürn bir arada olursa (sağlıklı olanı ) o birliktelik derin ve kuvvetli olacaktır.

Yanlış partner seçimlerinde genellikle alt beyin ile karar verilmiş yararcı , sağlayıcı bir arayış söz konusu olacaktır.(Satürn / küçük Satürn(ay)

Bu süreçlerde Satürn/ Mars / Güneş karelerine çok defa rastlanılmıştır.

Erken dönemde çok eşlilik olmadığı takdirde orta dönemde Mars / Satürn entegre biçimde çalışarak doğru seçimler yapılabilmektedir.

Bunun için ise belli bir takım farkındalık ve yeterlilik süreçlerinin oluşması gerekecektir.

Günümüzde genellikle sağlıksız ve sadece güvence (Satürn ) odaklı birliktelikler olmakta ve Mars transitleri ile de boşanmalar gerçekleşmektedir. İstatistiklere bakıldığında ise genelde boşanmalar erken dönemde gerçekleşen Marsiyen seçimler ile alakalı olmaktadır.

Onur Güven

2 thoughts on “KADIN HARİTALARINDA PARTNER SEÇİMİ

  1. Merhaba yani kadının Satürn’ü kova ise erkeğin Güneş’i kova olmalıdır öyle mi? Teşekkürler

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogcu bunu beğendi: