Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

URANÜS BOĞA BURCUNDA 2018 / 2026 ya Dair

Öngörüler ‘ 21 Nisan 2018’ de onur guven ile okultastroloji facebook grubunda yazılmıştır) link;https://www.facebook.com/groups/adinfinitum888/

Pluto transitleri ile birlikte değerlendirdiğim Bazı öngörülerim ;Misafir / ev sahibi dönemi, Dostlar / kardeşler dönemi bitebilir.Tanrı sevgisi köreltilmeye ve nesillerin anne ve babalarına kötü davranmaya başlayacağı bir zaman dilimi olabilir. Tüm saygılar, kötü ve adaletsiz davrananlara yöneltilebilir. Ancak aynı zamanda Para Baronlarının da sonu gelebilir . Savaşlar ın asker gücü ile yapılması son bulabilir . Bunun yerine artık daha teknolojik ve ekonomik savaşlar söz konusu olacaktır . Diğer yandan ilerleyen zamanlarda ülke olarak profesyonel askerliğe geçiş ve zorunlu askerliğin tamamen kaldırılması öncesi bedelli askerlik söz konusu olabilir. Para piyasalarında iniş , çıkışlar , dış müdaheleler , tarım / kooperatif de yerel tohum un önemi anlaşılıp üretim teşvik primleri ile taçlandırılabilir. Yerel tohum ehlileştirilebilir .

Uranüs Boğa burcunda getireceği en etkin ana başlıklardan bir tanesinin, yin yang(eril , dişil )dengesinin bozulacağı yönünde olacağından bahsetmiştim. Herkes etrafında neredeyse erkeklerin bir çoğunun kadın, kadınların ise artık erkek gibi hareket edeceğini görecek . Hatta sanki bu da normal bir şeymiş gibi dayatılacak. Toplum normları, kalıplaşmış fikirler, kök salmış sözde gelenekler yerle bir olacak . Tradisyonelliğin getirdiği sistemler , Uranüs ün rüzgarı ile birlikte değişmek zorunda kalacak . Uranüs e direnmek mümkün değildir . Diğer yandan , alışverişin, para nın daha teknolojik sistemde aktığına hatta / e-ticaretin yayılacağına tanıklık edeceğiz .

Doğum haritanız Uranüs Boğa sürecini nasıl destekliyorsa ona göre yorumlanacaktır . Dolayısıyla bu süreci bazıları porselen dükkanına bir boğanın girmesi olarak düşünebilir .

Uranüs Boğa Burcunda genellikle zayıf kabul ediliyor . Nedeni ise Uranüs gibi bir planetin statükocu , gelenekçi ve sabit bir burç olan Boğa da huzursuz olacağı ön görülüyor. Ancak hangi şartlara göre ? Esasında Okült tabanlı Astrolojide Uranüs hiç bir burçta zayıf ve güçsüz değildir. Girdiği burcu kendi doğasına benzetir. Gezegenlerin Burçlardaki gücü , Yöneticiliği GÖRECELİDİR. Çünkü ortam ve şartlar , çevre nasıl sizin enerjinizi , gücünüzü , potansiyellerinizi , refahınızı , mutluluğunuzu etkiliyorsa bu kozmik etki gezegeni de etkiler. Gezegenlerin enerjisi üst kozmoz (gök ) ve alt kozmos ( yer ) ile doğru orantılı ve eş zamanlı çalışır. Hiç biri herhangi bir paradigmaya takılmaz. Uranüs enerjisi , tüm gezegenlerin en radikal olanı , en hızlısı ve aslında güçlüsüdür diyebiliriz. Pluto ve Neptün’ün etkisini derinden ve belli bir süreç ile değerlendirir ve gözlemlerken Uranüs enerjisi ani ve sürprizvari ve en radikal şekilde gerçekleşir. Dolayısıyla Uranüs Dopamin ( L Fenilalanin – l tirozin ) hormonu ile de ilintilidir. Diğer yandan Anu ile bağdaşır.

Her zaman vurgularım Bir gezegeni güçlü diye adlandırmak için aslında onun doğum haritasında desteklenip , desteklenmediğine bakmak gerekecektir. Misal vermek gerekirse, Venüs Terazi burcunda klasik ve modernde güçlü kabul edilir Ancak T-kare nin ucunda ve baskılanmış ise, harita sahibine estetik değerleri, parayı ve de beş duyu zevklerini kazandırmakta büyük zorluklar yaşatacaktır. Diğer yandan Güneş , Satürn , Uranüs gibi planetlerden sextile, trine gibi açılar alan bir Venüs Akrep ise kişiye Venüsyen temalarda büyük bir destek sağlayacaktır. Dolayısıyla bu güçlü, zayıf olayları tamamen görecelidir. Kadim Sirius / Mısır Astrolojisinde, Venüsü şifalandırmanın bir yolu, Mars ı şifalandırmaktan geçer Çünkü her ikisi de birbirini besleyen fonksyonlardır ve entegre olmaları gerekir.

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et