Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

İLERİ SEVİYE ESMA VE MANTRA SINIFLARINA DAİR(IMPEDIRUS – GLORIFIACATE(THALIA) – CONFORTARE)

Esma ve Mantra Uygulamalarında hemen hemen herkesin yazılarım ile öğrenmiş olduğu Celal(Destructive) – Kemal(Perfection) – Cemal(Constructive) üçlü evrensel kutb / polarite yasaları da kendi aralarında sınıflara ve gruplara ayrılmaktadır. Bunlardan kabaca üç tanesinden bahsetmek isterim. Kökenleri genellikle Latince kök dizinlerinden oluşmaktadır.

1- Impedirus veya inhibitoriae(Bloke eden, baskılayan, değiştiren) Mantra ,Esma grubu. Bunlar genellikle Satürn , Mars , Merkür karakteristiğindedirler ancak kendi sınıfları içinde hem ” Celali(Destructive) hem de Cemali(Constructive) ” özellikler gösterebilmektedir. Dolayısıyla, Satürn , Mars , Merkür , ü bir doğum haritasında ele alırken kendi içindeki sınıflara göre ayırmak gerekir. Örneğin , ileri sufi tekniklerinde kullanılan ” DAAFİ” adlı esma, Mutlak Kudretin def eden kuvvesini anlatır. Bu esma, inhibitoriae sınıfındandır ve genellikle absorbe , men etme işlemlerinde kullanılır. Hem Celali, hem Cemali özellikleri anlatacaktır. Def edilenin cinsine ve neyi def ettiğinize göre !

2- Glorificate veya Thalia (Sağaltım, büyüme , yücelme)Mantra, Esma grubu. Bunlar da Jüpiter , Venüs ve Güneş karakteristiğinde olup kendi içinde genellikle Kemali (Perfection) olarak hizalanırlar. Bu da hem yakıcı hem ısıtıcı , nemli ve büyütücü olarak yine (Celali ve Cemali ) özellikler gösterecektir. Türkiye de doğmuş tüm haritalarda incelediğim ”Glorificate -thalia ” sınıfı ileri düzey mantra veya esma grupları vermek durumunda kalıyorum. Çünkü, zor bir morfogenetik / akaşik kayıtla dünyaya geliniyor ve doğal olarak ne hedeflenirse hedeflensin büyüme,refah ve başarı zor oluşuyor. En kötüsü ise başarısız okul hayatı, iş hayatı , kariyer ,evlilik , çocuklar ve ek olarak sağlık problemleri. (% 95 KARMA TABANLI HARİTALAR ) Derin okült ve karmik sorunları Thalia – Glorificate sınıfı esma , mantra grupları ile çözümlemek gerekir. Bunun ek olarak alt kimlikteki gölge yansımaları , öz güven eksikliği, kompleksler , duygusal refleksler, karmaşık aile öyküsü ve kimlikte aşağılık duygusu olarak sirayet edebilmektedir.

3-Confortare ( Kuvvetlendiren , Çoğaltan ) Mantra , Esma grubu. Bu grup yine Jüpiter, Pluto ve Ay ile çoğunlukla ilişkilendirilmektedir ve kendi içlerinde bir dengeleri söz konusudur. Örneğin, derin Sufizmde çokça kullanılan ‘’ MUKİYT’’ ilahi ismi kemali(Perfection) gruplarındandır ancak yerine göre hem Mukavemeti anlatırken hem kökdeş olarak ‘’ KVY’’ yani güçlü kılan(KAVİYY) gibi anlamdaş dizgeler içerip , beslenmeye ve gıdaya(Ay) paralel gelecektir(MUKİT= Sonsuz manaları ile besleyen) bu durum bir çok açıdan dolayısıyla Ay ve Mars sert açılarında bilhassa önemli bir anlamı olabilecektir ek olarak. Confortare grubu genellikle , Güçlendirme( zayıf – detriment bir gezegen veya haritanın oldukça dip evlerinde ezildiği görülen – yaşam standartlarını bozan) için direkt olarak gücü artıran , enerjisel mukavemeti genişleten çalışmalar ile gerçekleştirilir.

Tüm bu çalışmalar tekniğini paylaştığım ‘’ Sidus Nexum’’ adlı analiz ile veyahut etüt edilen ilgili gezegenin keldani (kalde) saatine göre çalışılmalıdır. Diğer yandan ‘’Tattva’’ saatlerine göre de uygulamalar yapılabilir(Bununla ilgili de makalem var) Okült Astroloji , içinde büyük hazinelerin yer aldığı dipsiz ve uçsuz bir okyanustur. En güzel şekilde istida etmeniz dileklerimle… Tüm bu veriler ileri seviye okült astroloji eğitimlerinin derinliklerinde ele alınmaktadır. Ancak zaman zaman tüm makaleler ve bu minvalde etüt edilen çalışmaların taslakları elbette ki herkesle paylaşılmaktadır.

Onur Güven

Yararlandığım kaynaklar:
Onur Güven eğitim notları
İleri Seviye Okült Astroloji notları – Onur Güven
Kabala&Goetia(Galaktik Referans Noktaları) – Onur Güven
Okyanustan damlalar 2008 – Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et