Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

JUNO

JUNO(HERA)

Juno, June, July ile aynı manalara gelir. Haziran, Temmuz aylarını yönetir .Bu da demek oluyor ki Juno, Haziran ve Temmuz gibi ayların doğal yöneticisidir…İkizler, Yengeç, Aslan burcu ile ilişkilidir. Juno çok ama çok güçlüdür.
Juno kadim Roma mitlerinde Jüpiterin hem kız kardeşi hem de eşidir. Aile,doğum,annelik, ve türün devamlılığı ile ilintilidir.Yunan tanrıları genelde kız kardeşleri ile evlenirler.Juno , nam-ı diğer ” HERA” dır. HERA nın karakteristik özelliği, sabit fikirli, güçlü ve kesinlikle sadakatin temsilcisi olmasıdır. Zeus ile aynu güce sahiptir. Gerisini siz düşünün. Zeus un , Hera dan ödü çok kopar. Hera, Aslan burcu nun vasfına çok sahiptir. Kuşu tavuz kuşudur .IONO ismi İLE anılır.Evlilik ve Sadakat ile temsil edilir. Hera yani Juno… Tanrıların kraliçesi olarak bilinir.Marsın annesidir .Yaratıcı ve baskın gücü temsil eder.Juno bayan haritasında kadının anneliği ve neslin devamlılığı ile ilintilidir.Juno kadersel sadakat ve evliliği temsil eden en önemli asteroidlerden birisidir .lucina anne ve ev ile alakalı junodur.Juno ve Jüpiter arasında doğum haritasında bağlantı olmalıdır .Kadersel evlilikleri gösteren önemli bir asteroiddir, Juno…Tanrıçalar(Goddess) çok güçlüdür arkadaşlar unutmayınız .Hera başlı başına söz sahibidir… Jüptier gibi etkileri vardır .Bazen zeusu bastırırken görürüz ve dut yemiş bülbüle döner çoğu zaman ve zeus yanında bir serçe gibi kalır. Altını çizerek söylüyorum .Bir kadın haritasında Juno çok baskın ve karşı konulmaz biçimde çalışır…!!!!
ceres bir kadında üretkenliği gösterirken, Juno hem onu hem de evlilik,eş çocuk,aşk erotizm ve sadakatı bağlığı da temsil edecektir.Venüsden daha güçlüdür.Juno bağlılık ve evlilikle alakalıdır, erkek haritasından daha güçlü çalışacaktır. Şunu da bu arada dile getireyim, Astrolojide evlilik kavramı yoktur. Juno güçlüyse kaderinizde yaşamınızı sürdüreceğiniz eş tipi çok baskındır.Juno ile Jüpiter çoğu kez ortak hareket edecektir.Juno bir türlü kopulamayan bağlılık ve sadakat üzere temellere oturmuş daimi ilişkileri açıklar .Bu ilişkileri hiç bir güç yıkamaz.Juno etkiisiyle başlamış olan ilişkiler gelir geçer ilişkiler değildir. Bunu unutmayınız …Kadın horoskobunda bilhassa daha güçlü ve kaderseldir. Junoya etki eden gezegenler karmik karşılaşmaları gösterir.Evliliğin ve sadakatin koruyucusu olarak geçer…
Köşe evlerde , birinci ev yerleşimde, potansiyel kuvveti gösterir… büyük açı kalıbı,odak noktalarında da çok güçlüdür.3 ve 9.evlerde bekarlık verebilir . Retro olmasının iki nedeni olabilir .Ya eş geç gelir ya da geçmiş hayatlarda bu evliliğin tamamlanacağını gösterir .Juno, jüpiter ve yay burcu ile ilişkisi daha kapsamlıdır.Koç burcunda çok kuvvetlidir.Venüs ve terazi ile de bağlantısı vardır. Ancak daha kapsamlıdır .Juno ile güneş arasındaki açılar çok önemli… ilişiler yönünde kişiler kendilerini daha rahat ifade ederler…Yaratıcılıklarının ortaya konmasında da çok etkilidir.ilişkilerde daha özgüvenli atak dışa dönük cesur ve koruyucu olunur ateş elementlerinde!!
Juno ile Ay arasındaki olumlu açılar kavuşumlar , yani birinin junosuyla diğerinin ayı arasında uyum vars daha empatik , ask emniyet ihtiyaçlarının tatmin edilebileceği anlamına gelir..Örnek olark, Ay KOç , Juno Koç,yay, aslan gibi etkiler birincil dir…Bir kişinnin Junosu ile karşı tarafın Ay ı arasında sert açılar varsa güven ve emniyet hissi oluşmaz…terk edilme ve reddedilme konusu çok yüksek, güvensizlik çok yüksek ,düzeyde olacaktır…
Juno ile Jüpiter arasında, sextil, 120 lik açılar varsa kaderde mutlu bir ilişki ve mutlu daimi bir evliliğe neden olur ama Juno ile Jüptier arasında sert açılar , karşıtlar varsa bu biraz problematiktir unutmayınız …!!Juno ile Jüpiter arasında güzel bir bağlantı varsa bol bol seyahat edilen, eğlenceli bilgi kazandırıcı bereketli bir evliliğe neden olabilir. Ya da diyelim ki, bir kişinin junosu, diğer kişinin ayı satürnü, uranüsü neptünü gibi gezegenlere 120 yapıyor, bu ise çok kadersel sihirli ve mistik bir görünümdür.Her türlü olumlu açıklamayı yapabiliriz..
 Juno nun orbu 5 derecedir.Juno ile Satürn arasında açılar var ise zaman içinde gelişim sağlayacağınızı gösterir.Juno ile Satürn arasında açı varsa partnerin olgun ve ciddi bir kimliği olduğunu gösterir.14 şubat 18 şubat arası bayramlar juno ile ilgilidir. evet başta da dediğim gibi Olympos dağının karizmatik, fırtınalı ve kudretli kraliçesine Hera yani Juno denilir. Juno nun etkisiyle başlayan tüm ilişkiler, güçlü,köklü sağlam ve daimi olur, bunu bir kenara not ediniz !Karmik eş, ya da kadersel eş de diyoruz .
Mesela Juno nun bulunduğu burç ve ev yerleşimi nasıl bir eş adayına çekileceğinizi gösterir… Bilhassa bayanlar dikkat etsinler.Ben sana bağlandım, çekildim, vuruldum gibi temalar Juno ile ilişkilidir. Bir türlü kopamazsınız .Doğum haritanızda Mars , Venüs ile Junonuz uyumluysa er ya da geç mutlu olacağınız kadersel eşinizle karşılaşacaksınız,  maddi ve manevi anlamda beslenecek ve destekleneceksiniz demektir… Hera sizinle demektir… Elbette erkek ve kadın haritasını konuşmuyoruz burada harita haritadır . Yaşamınızda size ortaklık edecek duygusal kadersel karmik ve darmik eşi gösterir,Juno 3 ve 9.evlerde genç eşi gösterebilir. Oğlakta geç evlilik verebilir. Pallas da çok önemlidir, diğer ismi Athena dır .Bakın Haziran ve Temmuz ayları yani June July evlilik aylarıdır… Junoda gelir .Karmik anlamlı çekildiğiniz sürekliliği olan ilişkileri Juno gösterir.Juno nun karmik değil dharmik çalışması için farkındalığınızın yükselmesi gerekir !
Juno nun burçlardan ziyade ev yerleşimlerine(yaşam alanları)daha özen gösteririm . Burada her evi teker teker açıklamam çok uzun olacağından bir kaç örnek vereyim .Diyelim ki Juno nun 12.evde ,evlilik yapacağınız partner gizli düşmanınız olma eğiliminde olabilir .Elbette burada Junonun bulunduğu burcun yöneticiside önemlidir.Ancak yine de kopamazsınız .Ancak gizli düşman olabilir. Sırlarınızı saklamalısınız .Manyetizmanız ve auranız eşinizle bir araya geldiğinde düşebilir . Kurban kurtarıcı ilişkisine çokça girdiğiniz bir partner olabilir eğer Juno 12.evde ise ve açıları da problematikse .ya da diyelim 9.evde junonuz birlikte uzun yolculuklara çıkabileceğiniz, değişik felsefik konularda tartışabileceğiniz bir partner olabilir .Elbette bunlar kaba yorumlardır, detaylı yorumlar için kapsamlı bir okuyuş , analiz şarttır.
Haritanızda ki Juno nuzu alevlendirmek ve çağırmak için ,önemli bir kaç tüyo… Hare Krishna yapın,ve bir tavuz kuşu tüyünü yastığınızın altına koyun 7 gece bekletin beklettikten sonra bir nehre dilek tutarak koyunuz , tabii mümkünse eğer değilse yüksek bir yerden rüzgara bırakın , zaten o tavuz kuşu tüyü yok olacaktır, atomik şuur… Tavuz kuşu tüyünü nereden bulacaksınız , bilemiyorum .Biraz zor tabii ama getirisi büyük ve sihirli! Hare krishna kalp çakrayı açan ve vibrasyonu getiren özel etkileri vardır .Juno ile Jüpiter , venüs, mars, günes , merkür çok olumludur…120 lik açılar da çok önemlidir…Sinastrik olsun natal olsun çok olumludur .120 , 60 lık lar.. harita bir bütünüyle incelenmelidir doğru bir yorum için.Kabaca bir açı üzerinden gidilemez,kavuşumlar çok çok önemlidr. Erkek haritasında da çok önemlidir Juno, ancak kadında daha baskın çalışır unutmayınız…
Onur Güven

One thought on “JUNO

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et