Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

İKİZLER / YAY AKSINDAKİ TUTULMA(DİL BELASI) NOTU

Onur bey İkizler / Yay hattındaki tutulmalara dair ne söylersiniz ?

Cevap : Bununla ilgili iki yıldır değil ben , neredeyse bir çok öğrencim yazılar yazdı . Son bir cümle ekleyeyim. Ortalığı yakıp kavuran , ocakları batıran ana gündemden bahsedeyim ben size.

Diliniz ve ciğerinize sahip olun zira negatif diye tabir edilen enerjilerin ve belaların en şiddetlisi bu iki illetten ortaya çıkıyor. Bu olay ,insanın tüm arenasında zillet halini ortaya çıkarmaya yetiyor. Belalar , darlıklar , maddi manevi sıkıntılar , hastalıklar bana göre buradan geliyor. Geçmiş morfik çöpler varsa bunlar dua ve sadaka ile çözülüyor ancak şu iki bela unsur devam ediyorsa kişide tam çözülme olmaz hatta neden durumum düzelmiyor dahi dersiniz. Çünkü Minör zaman yöneticileri (ay, Merkür) gündemleri ana zaman yöneticilerine iletir.(Jüpiter , Satürn )

Birincisi : Fitne , fesat , gıybet , nifak ve dedikodu. Dil belası , kişini tüm astral planını , hem maddi hem manevi hayatını mahvetmeye yeterlidir.

İkincisi ise ne yazık ki sigara meselesi. Bu iki konu kendi fikrime göre negatif proses ve belaları astral ve kozal plan da yüklenip ruha aktarmaya yeterli. Hatta tümünü sırtlanmış durumda. Sigara sanıldığı gibi bir şey değil , daha derin anlamları var ve geri planı oldukça ürkütücü.

*Kimsenin geleceğini mahvetmeye , çevresindeki asalakları kendi enerjisi , ışınlarıyla besleyip kendi gücünü düşürmeye hevesli olduğunu sanmıyorum.

Şayet kişi şu iki unsurdan uzak durmaya çalışıyor hatta başarabiliyorsa , işte o kişi destinasyonunda / tekamülünde dört başı mamur bir biçimde ilerliyor demektir. Bu iki unsurda varsa hayatında : mesleği , ismi , cismi , konumu , makamı , pozisyonu , yükseleni , düğümleri , mc si , kraliyet yıldızı, hocalığı , feriştahı her ne olursa olsun kayıp içindedir , bana göre saygınlığı yoktur ve hemen bu durumdan acilen kurtulması gerekir. Gazali nin dil belası nı herkese tavsiye ederim. Her çağ da bu zillet olarak yetmiştir ancak hele bu çağda artık zirve halini almıştır.

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et