Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

İNSANOĞLU KABALİSTİK OLARAK YOD AÇI KALIPLARI ALTINDADIR

Eğitimlerde her zaman nitelendiririm. Ay altı alemin aşılması değil , kompanse / rehabilite edilmesi söz konusudur diye. Ay , bizlerin hem maddi, tabî ve de manevi ihtiyaçlarını temsil ediyor ve Okült Astroloji de kök enerji merkez ile çok ilgili. Bu ihtiyaçlar , yeme , içme , üreme , barınma , duygusal gereklilikler, atasal aktarımlar gibi konuları kapsar. Temel ihtiyaçlar (yesod) kadın ve erkeğin üreme merkezlerine karşılık gelmekte. Astrolojide Yod açı kalıplarının ana dinamiği ancak Yesod küresi / sefirası (ay) ile rehabilite edilir. Yod =10 sayısına eş değerdir. Bu da ana ya da temel (kök ihtiyaçlar) proseslerin tamamlanmasında önemli. Dolayısıyla , ay altı alem kompanse edilmediğinde , kişi tıpkı Yod (Yesod) açı kalıplarının içinde gibi ‘ karmaşa’ altında kaldığını hissedebilir. Ay , mutlak kudretin veya kairotik edimler ile de alakalı. Bu da kudretin kadersel süreçleri ile bağlantısına işaret etmekte. Kudret , kader , takdir gibi sözcükler birbirileri ile entegre. Küçük Satürn olan Ay günümüz insanını oldukça ilgilendirir. Yod un ucundaki günümüz insanı da oldukça dünyevi ya da ruhsal karmaşa altında. Aile dizilimleri ile bu ‘yod’ lar daha da aktive edilmekte. Sağlam eller işin içindeyse durum değişir ancak metafizik saha zordur.

Tüm bu parametreleri olumlu kullanabilmek ve tesirler ile protokol sağlayabilmek için Geburah(Mars ) sefirası / küresi kullanılmalıdır. Ay altı alemin sağaltımının ancak Mars ile mümkün olduğu bir gerçektir. Ay, Yengeç burcunun yöneticisidir ve Yengeç burcuna üçgen açı yapan Mars burcu sadece Akrep tir. Akrep de Yengeç gibi yer altı ikametleri ve zenginlikleri (plutos bknz) ile ilgili bir burçtur. Ancak Akrep Burcu , astral ve ruhun derinlik (ebediyet) spektrumları ile de ilgili bir burç olduğundan dolayı , ruhun astral katmanlarındaki pişmemiş çiğ taraflarını onarma adına ekstrem bir kuvvettir. Tüm bu tabanları onarma, destekleme ve kuvvetlendirme de olumlu ruhsal sermayeyi destekleyen meditatif çalışmalar , iyi ahlak (gıybet , fitne , fesatlık , zorbalık , iftira atmama , dedikodu , yalan , hırsızlık vb uzak durma) , sigara kullanmama , kullanılan ortamlardan uzak durmaya gayret etme de oldukça önemlidir. Bu sayede Sefirot’un karşısındaki Klifott vibrasyonun entegratif etkileri ile anılan kötücül enerjinin de beslenme alanlarını keser. Faydan olmuyorsa , zararı kes mottosu önemlidir. Benzer enerji benzeri sempatizasyon kanunu gereği çekecektir. Kabalistik veya İslâmi tradisyona ait tedavi çalışmaları bu bağlamda arınma ve yod karmaşasından çıkma gayreti içinde olan ruhlara oldukça kökten çözen tesirler sağlarlar. Ancak bunların düzenli tekrarları da önemli ve belli bir süre sürdürülmeleri de. Konunun dışına çıkılmaması hasebiyle buna ara veriyorum. Yesod un yük performansı nın Geburah (Mars) ile rehabilite olabileceğini yazmıştım. Normal şartlar altında Astrolojik olarak Ay ın Venüs ile integratif sahada rehabilite olması söz konusu ancak bu sefirit olarak bunu sağlamıyor beşeri olarak yatay tekamüle götürüyor. Bizim amacımız hem yatay (dünyasal ) hem de dikey (ruhsal) olarak tekamül edebilmek.Ay altı aleminin sağaltılması (en azından dünya dan elimizi ayağımız çekip dergâhlara veya dağ başında bir kulübeye kapanacak bir durumumuz bu şartlar altında olmadığından her iki ucu birleştirmek )

Dolayısıyla kimse yeme , içme , beslenme(ruhsal / fiziki) , barınma , duyusal ihtiyaçlar gibi konularından vazgeçemez Ancak bunları tedarik edip , manevi yolculuğunda da destekleyebilir kendine alan açabilir.
Son olarak ise , Ay üstü aleme çıktığını ve hatta Satürn menzilinde bulunduğu beyanında ifadeler kullananlar var .Bunlar , çağımızda bazı portalların oynamayı çok sevdiği obsedör vakaları konusuna giriyor. Ayrıca değiniriz.

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et