Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

KISSADAN HİSSE

Astrolojiyi salt kısa yoldan geçim kapısı olarak gören ve bir kaç aylık eğitimi bitirdiğinde Astrolog olduğunu iddia edip sınıflar açan bir kesim var. Hiçbir şekilde hazmedilmemiş , içselleştirilmemiş kısa vadeli eğitimlerle veya hazır notlarla ders ya da danışmanlık vermeye kalkan kişilere karşı lütfen dikkatli olun .” Yarım hekim candan eder , yarım imam dinden eder .” derler. Bu iş de o hesap ! Bir haritada sert açıları görüp , hemen felaket senaryoları yazan , kişiyi yanlış yönlendiren , olumsuz kodlama yapan , alacağı kararları kesin ve negatif konuşmalar yapmak suretiyle manipüle eden kişilerden , rastgele taş veya öğrendikleri notlardan alıntılarla Mantra vs önerene kadar bu konu uzuyor. Böylelikle hem kendilerini karmik anlamda , hem danışanlarının hayatlarını negatif anlamda etkiliyorlar. Allah ‘tan başka kimse gaybı bilemez. Nokta ! Bakın bu konuda net ayetler var.

De ki: “Allah’tan başka göklerde olsun yerde olsun hiç kimse gaybı bilemez.” Onlar ne zaman diriltileceklerini de bilmezler.
Neml suresi 65

“Ona Rabb’inden bir işaret gelse ya!” diyorlar. De ki: “Gaybı bilmek Allah’a mahsustur; bekleyiniz, ben de sizinle beraber bekleyenlerdenim.”
Yunus suresi 20

Gaybın anahtarları Allah’ın yanındadır; onları O’ndan başkası bilmez. O, karada ve denizde ne varsa bilir; O’nun bilgisi dışında bir yaprak bile düşmez. O, yerin karanlıklarındaki tek bir taneyi bile bilir. Yaş ve kuru ne varsa hepsi apaçık bir kitaptadır.
En’âm, suresi 59

De ki: “Ben size, Allah’ın hazineleri benim yanımdadır, demiyorum. Ben gaybı da bilmem. Size, ben meleğim de demiyorum. Ben sadece bana vahyolunana uyarım.” De ki: “Hiç kör ile gören bir olur mu? Siz hiç düşünmez misiniz?”

En’âm suresi 50

Siz şayet bir astrolog iseniz kesin ifadeler kullanmadan, olasılık ve potansiyellerden bahsedebilirsiniz ancak finalde kararı danışanınıza bırakmalısınız. Doğru olan budur. Nasıl ki tıpta hastalık yoktur , hasta vardır. Astrolojide de aynı haritaya sahip insanlar , aynı döngüleri farklı yaşayabilirler. Danışanının yaşını , farkındalık düzeyini , koşullarını , kişisel özelliklerini veya haritanın diğer dinamiklerini hesaba katmayan çömez bir astrolog her Venüs , Neptün sert açısını gördüğünde , kişinin aldatılacağını , hayal kırıklığına uğrayacağını söyleyebilir ve danışan kıskanç ve takıntılı bir kişiyse bu ikili ilişkilerinde ciddi sorunlara sebebiyet verebilir. Bunlar maalesef yaşanıyor ! Halbuki bu açı , kişi belli deneyimlerden geçip , ruhsal tekamülünde gerekli dersleri aldıysa , sert açı olmasına rağmen olumlu çalışıp , hayallerindeki aşka kavuşma ya da sanatta ilham ve vizyonlarla harika işlere imza atma şeklinde de çalışabilir. Bu sebeplerle danışmanlık alacağınız astrologların yetkinliğini ve tecrübesini iyi araştırın , aksi takdirde oluşabilecek mağduriyetlerin çoğunun telafisi mümkün olmuyor.

Onur Güven

2021

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et