Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

OCAK AYINDA GÖKYÜZÜ UPAJELERİ

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi
Değerli dostlar , gökyüzündeki ay düğümlerinin de içinde bulunduğu oğlak stelyumu , Uranüs ve Mars’ın koç burcundaki seyri ve aralarında oluşacak kare açı , tutulma etkisi bir müddet öncü burçlarda gezegenleri olanları zorlayabilir .Olumsuz anlamda güç ve acziyet deneyimleri , yetersizlik hissi ,hayata dair sorumlulukların ağır gelmesi ( atlas sendromu ) , manipülasyon edilme , tartışmalar , kaza ve sakarlıklar , yangınlar ve patlamalar , öfke ve agresyon ve kadersel temalı olaylar ; olumlu anlamda ise problemli bir alanı rehabilite etme , yeniden yapılandırma , dönüştürme adına gereken gücü size sağlayabilir .
Satürn ve Oğlak , kadersel temaları barınırdır ve mutlak kaderi yönetir. Takdir, kader ve yön belirleme ile ilgili Tanrısal Kudret in gücünün hissedildiği vakitlerdir. Herkes içindeki kudreti , Tanrı’nın kaderine razı etme dönemlerindedir
Tavsiyeler , bu dönemde Satürn’ün madeni kurşun olduğu kurşun döktürebilirsiniz .Ayrıca keçi sütü , peyniri ve yoğurdu, kefir , fermente ve mayalı gıdalar , mineral takviyeleri ,kollajen açısından da zengin bir besin sayılan paça çorbası ,bol sıvı tüketmenizde fayda var . Sarı kantaron çayı ayrıca öneririm. Yine bu dönemde baş , diş, diz, cilt , eklemler ve kemikler , depresif ataklar , fibromilyalji, psikosomatik rahatsızlıklara bağlı ağrılar görülebilir. Arkana Majör de Oğlak Burcu El Aliyy ismi ile öne çıkar ve Arjinin amino asiti ile ilintilidir. Ya Aliyy ismini sağ diz üzerinde sağ işaret parmağı depredilerek yani oynatılarak 110 kez Satürn Ya da Güneş saatlerinde okuyabilirsiniz. Ancak yaşantıya dikkat etmek gerekecektir.
Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et