Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

ŞİRON KOÇ BURCUNDA

Şiron, 18 şubat 12:07 de Koç burcunda. Şiron ile ilgili dikkatinizi çekebilecek diğer yazı için linke tıklayabilirsiniz; https://onurguven.org/2018/12/09/siron/

Şiron Koç burcuna geçiş anında dispozitör Mars Boğa burcunda olacak. Bu aslında şu demek ,hem acelecilik(koç) hem de ağır kanlılıktan(boğa) ,yavaşlıktan doğabilecek hatalar ve kazalar ‘yaralar’ doğabilecektir. Öte yandan, Mars Boğa da , bir süre sonra ,finans , para ve değerler için savaşmayı, mücadeleyi hatta dönüştürücü ve tahakküm uygulayıcı (Pluto,Satürn Üçgen açısı)bir kuvveyi açığa çıkaracaktır. Mars , Koç burcunda, savaşı aniden başlatma ve hızlı bir şekilde bitirebilme kudreti ile donanmıştır. Boğa burcunda ise bu özelliği , savaşı uzunca bir süre devam ettirebilme ancak kazanmak ve sona erdirebilmek için gerekli kuvveyi , kudrete dönüştürebilmesi için desteğe ihtiyaç duyması öngörülecektir.
Mars ın Boğa burcuna geçiş anı haritası aşağıda görüldüğü gibidir ve adeta Uranüs ün tahtını hazırlamaya ve hızlı bir şekilde onarmaya(onarım,restorasyon, cebir,icbar kökü= mars) çalışacak gibi.

Dürtüsel ya da ağır olmak bu süreçte iki yanlış eğilim olacaktır. Ortasını bulmak gerekebilir. Şiron Koç transitlerinde ‘ajna’ çakrası uyarılır ve farkındalık gelişimi hızlanır. Şiron un 2027 yılına dek kalacağı Koç burcuna geçiş anı haritası aşağıdadır.

Bu süreçte, koenzim q10 , Aynısafa. Crataegus. Ekinezya. Hamamelis. Millefolium gibi spagirik ilaçlar kullanımı öneririm. Ayrıca, bir homeopat eşliğinde ‘ Ferrum. Ferrum-fos. Kurtboğan’ gibi remedyler kullanılabilir. Bununla ilgili detaylı bilgiyi dosyalar bölümünde ‘ https://onurguven.org/ceviriler/ ‘ bulacaksınız. Doktor kontrolünde demir takviyesi(zorunlu olmadıkça önermem) hatta bunun yerine çay ve kahveyi sınırlamak , et, pekmez , kırmızı pancar , yaban mersini gibi gıdalar yeşil sebzeler ile birlikte daha sık tüketilebilir. Diğer yandan Mars da Boğa burcunda biraz nodüller, tiroit gibi sorunsalları olanları çok fazla uğraştırabilir. Şiron Koç burcunda, adeleleri kullanmak son derece yararlıdır ve uzak doğu spor sanatları ile ilgilenmek olumludur. Bunlardan bazıları; tai chi, muay thai, kick boks gibi örneklerdir. Çünkü Şiron un bir diğer doğası ‘centaur’ dur ve bu bizlerin ilkel ve savaşçıl yapısı ile ilintilidir.Aynı zamanda Savaş ve savaşı bir an önce kazanma ve sona erdirmenin burcu olan Koçta bu özellik olumlu yönde geliştirilebilir elbette ki istidadı ve var oluş planı bu yönde olanlarca. Bilhassa, Mars , Nisan gibi aylarda yastığınızın altında ya da yanınızda ‘ heliotrop ‘ – kantaşı bulundurmanızı öneririm. Bu taş, Mars tan doğabilecek olan zararları ve negativiteyi emecektir. Haftada bir akan suda şarjlayabilir ve dinlendirebilirsiniz. Herkese olumlu bir süreç diliyorum. Esen kalınız.

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et