Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

DERECELERE DAİR

Genel anlamda bir burcun ilk , orta ve son dereceleri (00-15-29 ) zorludur .Ayrıca öncü burçlarda ( koç , terazi , yengeç , oğlak ) 0,13, 26 ; sabit burçlarda ( boğa , akrep , aslan , kova ) 9,21 ; değişken burçlarda ( ikizler , yay , başak , balık ) 4,17 dereceler kritik olarak kabul edilir . Burçların ilk dereceleri genellikle Kuran da geçen ibare ile ‘Şedidul Quvva’, yani güçleri çok şedid olan / şiddetli olan meleke tarafından tasarruf altına alınır. Bu metaforik olarak bir şeyin çok şiddetli (Yüksek enerji) ile başlamasıdır. Dolayısıyla, örneğin Koç burcunun ilk dekanı Mars tarafından yönetilir ve ondan Mars ın icbar, zorla yaptıran , çığır açan , kitleleri mecbur eden etkisinin ortaya çıkışı beklenir , şayet bu gücünü kişi es geçerse , bu kez o ‘şiddetli’ etki hayatını zora sokucu tesirleri oluşturabilir. Bu kez , Terazi gölgesi ile kişi latif , kurban durumundaki ‘şedid’ bir etkiye maruz kalabilir. Dolayısıyla burçların bilhassa ilk dekanları değerlendirilirse çok güçlü , değerlendirilmezse de kişinin aleyhine yine çok güçlü tesirlere neden olabilir. Çünkü orada daima yüksek voltran , enerji hedeftedir.
Diğer yandan her insanın , her ülkenin , her ailenin bir kritik derecesi vardır .Bireysel kritik dereceyi bulmak için hayatınızdaki önemli olayların tarihlerini çıkarıp , her seferinde tetiklenen gezegeni bulmanız gerekir .Bu gezegenin bulunduğu derece sizin kritik derecenizdir .
Birlikte yaşadığınız aile için de aynı yöntem geçerlidir .Ortak yaşanılan ölüm , doğum , taşınmalar gibi önemli olayların tarihleri çıkarılır .Bu olaylar olurken her seferinde tetiklenen derece , ailenin kritik derecesi olarak kabul edilir
Bu teknik, ülkeler için de geçerlidir .Bu sayede önemli olaylar öncesi doğru öngörüler yapabilir , enerjinin doğru kullanımı adına tedbirler önerebilirsiniz .Yaşanılan hayatların kalitesi de bu dereceler babında değişkenlik gösterecektir. Gelişme bölümünde belirttiğim örnekten yola çıkılarak bunu ayrıca birbirine entegre edebilirsiniz.

Bir örmek vermek gerekirse , diyelim yedinci evinize Pluto veya Uranüs girdi .Hemen felaket senaryoları yazmayın .Temel prensipte bir gezegen ilgili eve ilk girdiğinde , o evden çıkarken veya evdeki gezegenlerle bilhassa partil açı yaptığında ( ya da artı /eksi 3 derece orbla kavuştuğunda ) en kuvvetli etkisini hissettirir. Genelde bu transit evli insanlar için zorlayıcı olabilir , evlilikler sınanabilir .Ayrıca ortaklıklar , ebeveynlerle ilgili bazı özel durumlar , sınavlar gündeme gelebilir. Bu koşullarda ne yapılmalı diye sorarsanız , şunu önerebilirim. Bu ev aynı zamanda taşınmalar ve ev satışlarıyla da alakalı bir evdir. Evinizi satma ya da taşınma niyetiniz varsa , bu döneme denk getirmek suretiyle enerjiye yol verebilirsiniz .

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et