Site icon Onur Güven

TUTULMALARA DAİR …

Eski bir yazımı yeri gelmişken tekrar sizlerle paylaşıyorum; Majör Planın içinde ki ufak çaptaki minör planlar tutulmalardır… Sevgilerimle…

Herkeste bir tutulma telaşı başladı. Bunlara yoğunlaşmak, telaş yapmak gereksiz . Bu plana neden geliyoruz ? …Sizler doğduğunuzdan beri ne tutulmalar,ne transitler yaşadınız,defalarca öldünüz, dirildiniz, halen yaşıyorsunuz. Her ne tutulursa, ne olursa olsun, kalbinizde ve ruhunuzda tutulur .Herbiriniz kabınız kadarını alır ve yaşarsınız. Size herbiri belli bir ”plandan süzülerek” ulaşır. Bu plan, size varidatı daha geniş perspektiften görmenizi ve amacınızı gerçekleştirmenizi ister. Çünkü bunun için geldiniz. Ana yemek;amacınız, çerezler ise; dünyevi meseleler, evhamlarınızdır. Amacınızı ve nereye gittiğinizi biliyorsanız , rüzgarı arkanıza alırsınız.
Çare ise Atmakaraka ve Almuten Figuris gezegenlerinin günlerinde aşağıda açıklayacağım ibareleri yerine getirmeye çalışmak , ufak dahi olsa bir adım atmaktır. Bunlar, Yaratıcının sizi dinlediği zaman dilimleri ve özel günleridir. Göreceksiniz, rahatlayacak ve feraha kavuşacaksınız.Bu gezegene çok ama çok dikkat etmek gerekir. Vedik olarak baktığımızda, Rasi ve Navamsa da Atmakaraka gezegen yerleşimi en yüksek boylam derecesine sahip yapıdır. Almuten de ,başarınızdan, sağlığınıza, refahınızdan, huzurunuza velhasıl dünyevi ve uhrevi anlamda her şeyinizden sorumludur(Guardian Angel). Salt bu dünya yaşamı değil, diğer boyutlarda da sizin rehberiniz ve yoldaşınız olacaktır. Bundan mütevellit , bu yapılar hangi gezegenleriniz ise bunların günlerinde, varoluşu daha derin ve süptil planda sorgulamak , “Neden şimdi buradayım ? “ve “Ne yapmaktayım ? “sorularınızın cevapları ve varoluş planınız için yardım almak adına inancınız doğrultusunda bir takım uhrevi ve ruhsal çalışmalar yapın, sadaka verin, oruç tutun, dua edin.
Sade sati mi yaşıyorsunuz? ya da Hayatınız bir şekilde çok mu zorlayıcı geçiyor ? , Her şey üzerinize mi geliyor ? Sevdiklerinizi mi toprağa verdiniz? Güneşinize kare yapan bir transit Satürn ile mi ringe çıktınız? Derin bir depresyon sürecinde misiniz? Sorun etmeyin, bunlar sizi kulvarınıza oturtmak ve hızınızı yükseltmeniz için dış hava şartlarından gelen uyarılardır. Bunu şu anda dahi algıladınız, çözüm için uyarımlar alacaksınız. Biliyorum, zor geliyor , yüreğiniz sıkışıyor, nefes alamıyorum der gibisiniz. İşte tam o anda her şeyin basit bir simülasyon olduğunu bilin. 
Etrafınızdaki her şey büyük bir illüzyondur. Yeme,içme,cinsellik,dostluk,evlilik,para,bilgi,iletişim,aile,ruhsallık,kariyer,güç,ölüm…
Çare ise Atmakaraka ve Almuten Figuris gezegenlerinin günlerinde yukarıdaki ibareleri yerine getirmeye çalışmak , ufak dahi olsa bir adım atmaktır. Bunlar, Yaratıcının sizi dinlediği zaman dilimleri ve özel günleridir. Göreceksiniz, rahatlayacak ve feraha kavuşacaksınız.
Şöyle bir duayı içten yapabilirsiniz; 
”Ey Rabbim, Ey Yahve , Ey Büyük Bilinç, Ey Yüce Yaradan , Omm, inandığınız din/yol her ne ise ; Yollarımı ve farkındalığımı aç, ne için var olduysam bunun yollarını bana kolay kıl , razı ol benden, bana yardım et ki , varidatı daha iyi sorgulayım, var oluşumu, hakikatımı ve neden şu an burada olduğumu daha iyi algılayım ve görevimi istediğin şekilde tamamlayım. Sen benden razı ol, ben senden razıyım. Sürçmelerimi affet, senin indinde bir serçenin ürkek kalbinden öte değilim. Bana merhamet et ki yollarım ve farkındalığım açık olsun ” şeklinde Yaratıcıya seslenin.
Ganesha Mantra ( ॐ गम गणपतये नमः) ; Aumm Gamm Ganapataye Namaha , her nevi blokaj ve torutularınızı yol üzerinden arındırıcı , önünüzü açıcıdır. Bilhassa belirttiğim günlerde 108x Atmakaraka ya da Almuten gezegeninizin derecesi kadar yapabilirsiniz. Sizi rahatlatacaktır.
Şüphesiz Tasavvuf da , herkes bir iş için yaratılmış ve o iş ona kolaylaştırılmıştır. Böyle kalpten gelen seslenişler , tüm blokajlarınızı kaldıracak , yüksek beninizi de memnun edecektir.Her ne tutulursa, ne olursa olsun, her birimiz kabımız kadarını alır ve yaşarız. Amacınızı bilin yeter ki , sistem size tüm kapıları açacak, rüzgar yoldaşınız olacaktır. Yolunuz aydın , yarınlarınız ferah olsun.

Onur Güven

Exit mobile version