Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

MARS HAREKETİ (9 Eylül / 14 Kasım)

Mars , 9 Eylül / 14 kasım arası geri harekette ancak bu yazılanlarında ötesinde bir güç ve kuvveti anlatıyor. Öncü karelerin son harbi ve artık bir döngü kapanmadan Tiranlar için ilahi yargı zamanı denilebilir. Kabalada ,’Geburah ‘yani Güç ve Şiddet merkezi ile ilgilidir. Gökyüzünde Mars ın retrograde hareketleri bilhassa Koç ve Akrep burcunda ise Klifota yani karanlığa ve ölü kabuğa doğru yargı / infaz için yönelimi demektir. Bu da negativite bileşkeleri ve klikleşmiş güçler için temizlenme zamanını anlatır. Bilhassa Koç burcundaki retro kesinlikle klifotta, gücün karanlık bölümlerinde birikmiş ve tortulaşmış dayatmaların kesilip atılacağını ,yeniye zemin hazırlayacağını gösterir.

Ek not ; Mars , Azazel adlı melek ilede ilintilidir. Azazel , iblis in sami (kıpti/ arami “ibrani) dil ailelerindeki adları olarak bilinir. Anlamı güçte yükseltilmiş ve yüceltilmiş olup El Uzza olan putla da alakalıdır. Aslında El Aziz (Yüce ve izzetli ) esmasının bir yansımasıdır . Konuyu uzatmayayım. Bu ismin arketipsel olarak farklı açığa çıkışı ile iblis in başlardaki izzeti yerini zillete çevirmiş ‘İzz’ hali ‘zül ‘ve ışık saçan boyutta iken yerini ‘zill ‘ yani gölge ve zillet boyutuna çevirmiştir. ( bir zamanlar meleklerin hocası ve gıpta ettiği bir varlık olma durumu )

Koç Burcu afetik ve yaşamı destekleyen karşı konulmaz gücün yapıcı tarafını anlatır. Saf güçtür,orta dekanlarında yoğunlaşmış ve konsantre olmuş bir kuvvettir. Bu enerji saf ve beyaz bir ışık hüzmesi gibi düşünülebilir. Bu dönemde , ne olursa olsun gücünü görünür ve karşı konulmaz biçimde ortaya koymak isteyecektir.
Dürüst olmaya ve pasif kalmamaya özen gösterin ! Açık sözlü ve korkusuz olun. Ancak bunu yaparken kalp kırma riskinizi de göz önünde bulundurun. Koç burcunda , korku yoktur. Karanlık denizlere korkusuzca atlayıp zarar dahi görmez , çünkü saf ışık tarafından desteklenir. Cesurca ve bilinçli biçimde hedeflerinize yönelin. Mars doğum haritanızda ‘s, retro ‘ durumda ise bu sizin bastırdığınız durumların üstüne gitmeniz gerekiyor anlamına gelir. İrade ve gücünüzü kullanın !

Spor , egzersiz mutlaka yapın! Baharat tüketimini artırın, zencefil , zerdeçal , karabiber kırmızı biber , soğan , sarımsak gibi (ilaç kullanıyorsanız doktorunuza danışın. ) ve Mars ın kendi özünde ana esma Ka enerji merkezi ile örülüdür. Ka harfi Arapçada Kaf rezonansı ile ilgilidir. Mars ın ana terkipleri Kaf rezonansj ile başlar çoğu kez (El Kaviy gibi ) bu ismin fiili yönelişlerinden bazılarını yukarıda sıraladım. Ka beden şuurunu aktive etmek gereken durumlar yaşanabilir. Hem bunlara yönelip diğer yandan bu duayı uygulamak , astrolojik olarak bu enerji ile uyumlanmayı sağlayacaktır. Sayı vermiyorum. Bu Sıfatın titreşimleri Kemal tecellide ve yerine göre hareket eden bir tarzda dır. Celâl ve gadap tecellisini almaması için yaşantıya dikkat etmek gerekir. Bilhassa Mars ın gölgelerinden insanları kırıp dökmeme , kalp kırmama vs gibi konularada dikkat ediniz. Sadaka vermeyi ihmal etmeyiniz.

Kabalistik olarak;

Mem Nun Dalet levini öneririm. (Min 10 dk Mars saatlerinde)

Diğer yandan başınızı koruyun ; düşüncelerinize dikkat edin ! Boynunuzda bir kristal kuvars taşımanızı öneririm, bileğinizde Çelik Ya da Hematit bir bileklik taşımanız önerilir ancak bu bedeni yorabilir , onun yerine kızıl akik öneriyorum.

Onur Güven

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et