Sosyal Medya

Çalışma Saatleri

Çalışma Saatleri;
Pazar: 12:00-20:00
Pazartesi:08:00-21:00
Salı:08:00-21:00
Çarşamba:08:00-21:00
Perşembe:08:00-21:00
Cuma:08:00-21:00
Cumartesi:08:00-21:00

SIDUS NEXUM TEKNİĞİ(TALİHİNİ YÜKSELT)

Değerli Dostlar ,

Kendi geliştirdiğim bir tekniği paylaşıyorum. Adı, Sidus Nexum dur.

Sidus Nexum, Transit ASC nin ”ilgili ” gök cismi ile partil kavuşması anıdır.

Doğum haritasındaki bir gök cismi ile bağlantı kurup onun negatif etkilerini yansız kılma ve gücünü artırmaya yönelik bir çalışmadır. Buna ”planetary bending” de diyoruz… Bu , teknik tüm gezegenler, tüm ev yerleşimleri için uygulanabilir.

Ben bu örneklendirmeyi Şiron üzerinden vereceğim.

Örneğin, ruhsal açıdan farkındalık,uyanış , blokajların kırılması söz konusu olduğunda ‘ Şiron ‘ son derece önemlidir. Zaten gliffine baktığınızda sihirli bir anahtar görmektesiniz… Bizler DMT(Dimetiltriptamin) yi aktive etmeye çalışıyoruz ve bir çok açıdan şu an bunun sağaltımı ve olumlu bir şekilde kanalize olması ile mücadele ediyoruz. Ancak bu teknik , en zor düğümleri açma konusunda dahi ısrarcıdır ve harita sahibi ile hızlıca iletişim kurar…

Dmt ise Şiron ile aktive olmaktadır.

Şiron bir doğum haritasında tıpkı bir ikincil Jüpiter gibi çalışır.Sizlere yukarıda verdiğim ‘ veri ‘ son derece önemli.
Örneğin, ‘’ karmik döngülerde’’ samsaradan çıkamadığınız durumlarda an haritasında Jüpiter gibi Şiron son derece iletişimcidir… Örnekte de görüldüğü üzere bu uygulamayı gerçekleştirmek için Transit ASC yani Yükselen derecesi Natal Şiron ile kavuşmalıdır(conjunction)… Aşağıdaki görselde ilgili kişinin Natal Şironu ile Transit Haritanın Yükselen Burcu kavuşum halindedir(Asc).

Bu çalışma Astral kuvvetin ve ruh gücünün artması hususunda son derece etkilidir. Tüm diğer sıkıntılı gezegen parametreleri içinde uygulanabilir. Şimdi gezegen saatlerinde veya tattva saatlerinde olan okumalarda ayrı bir özel unsur taşıdığı yadsınamaz. Bu konu, gezegen ile bağlantı kurma ve onun enerjisini kanalize ederek hayatı daha kaliteli , anlamlı ve yaşam standartlarını yükselterek ilerlemeyi teşvik eden bir durum yaratmaktadır. Gezegen saatleri ve tattva saatlerinden ayrıca değerlendirilmelidir.

Bu parametre gök yüzünde oluştuğunda , inancınız doğrultusunda, dua edebilir, lev – lemud – klevet okuyabilir veya islami kanallar ile bazı terkipleri okuyabilir ya da özel jyotish mantraları tekrar edebilirsiniz. Herkesin inancı kendisine özeldir. Ben şu an örneği, Şiron üzerinden veriyorum. Misal, siz Şiron için değil , bir Venüs için çalışma yapacaksınız diyelim, Venüs burcunuz 5 derece Boğa ise ASC derecesi 5 derece Boğa olduğunda Venüs e dair upaje , mantra, lev veyahut inancınız doğrultusunda ilgili bir ilahi isim de okuyabilirsiniz.

DOĞUM HARİTANIZDA ‘’ŞİRON UN BULUNDUĞU BURÇ VE DERECE ‘’ nin Transit doğum haritasında Yükselen ile kavuştuğunda ne kadar özel bir durum yarattığından bahsetmiştim.
BİR TÜRLÜ RUHSAL AÇIDAN GELİŞEMİYOR, FARKINDALIĞINIZI ARTIRAMIYORSANIZ BU SİZİN İÇİN BİÇİLMEZ BİR KAFTANDIR. Aynı zamanda Ruhsal açıdan yükselme ve düşük frekanslardan kurtulma zamanlarıdır.

Sizlere mantra nasıl ‘’ bend ‘’ edilir onu açıklayayım…
Örneğin yukarıdaki haritada olduğu gibi bu kavuşum gerçekleştiğinde , ‘’ açık mavi ‘’ bir mum ( mavi hava elementinin renklerindendir) ya da Terazi burcunun renklerinden olan koyu yeşil veya koyum pembe bir mum yakmalı ve ‘’ Venüs Mantra ‘’ okunmalıdır. Neden Venüs mantra ? Çünkü Harita sahibinin natal Şiron u Terazi burcundadır. Ancak burada Venüs Mantrayı doğum haritasında ‘’ BEND ‘’ ediyoruz unutmayınız! Bend etmek kaba tabir ile ‘’ bükmek ‘’ ya da bir başka deyişle doğum haritasına kanalize etmek demektir.
Bu işlem ; aşk, sevgi, şifa, ilim, zenginlik, ödüller, kuvvet kazanmak, ihtişam aklınıza gelebilecek her şey için ‘etiğe riayet edilmesi sureti ile ‘kullanılabilir .
Bu konular Okült Astrolojinin girişi mahiyetindedir.

Görünüşe bakıldığında ‘harita sahibi ‘ normal bir Venüs Mantra okuyor ancak bunu doğum haritasında ‘’ gitmesi gereken ‘’ yere kanalize ediyor… Yani nereye ‘’ Şiron ‘’ a … Çünkü İşlemi Şiron burcunun yükseldiğinde gerçekleştiriyor.Örnekleri istersem çoğaltabilirim…

Her nevi ritüel özgündür. Bu kişiye özel ‘ bireysel ‘ bir çalışmadır.Bir başka örnek ise şu olsun, harita sahibinin problemli bir ev yerleşimi olabilir. Diyelim ki 6.ev i ile ilgili bir problemi var. 6. evinin yöneticisinin bulunduğu burç ”an” haritasında yükselirken (7 derece ASLAN olsun) EVVEL ismi ilahisinin orbtan uzaklaşana kadar ya da özel sayısı ve katları ile okuması son derece büyük bir tesir yaratacaktır. Örneğin; Kariyer, otorite,makamda yükselme – kaderin sizi çağırdığı yer olan 10.ev ile ilgili bir çalışma için ise 10.ev yöneticisinin bulunduğu burç( 5 DERECE KOVA olsun) VâSİ’ esmasının okunması enerjiyi diğer artıların yanında ilgili alana kanalize edeceğinden o konuda da faydalar görülecektir.

İlahi isim veyahut Esmaül Hüsna okumayı dileyenler ise Burçların Esmalarını çok çok iyi bilmelidirler. Piyasadaki bir çok terkip yanlış olabilir. Hangi burcun hangi esmaya karşılık geldiği son derece önemlidir.

Bir diğer konu ise, Hermetik sayılar gündemde; Bu son derece basit ve para ödenecek bir konu değildir.
Kendinize ait hermetik sayıyı ancak şu şekilde bulabilirsiniz…Hermetik sayınız için Merkür + ASC değeriniz toplanır ve çıkan değeri kendi arasında toplamıyorsunuz . Tüm bu teknikleri ben geliştirdim ve tutulma vesilesiyle de kolektifle paylaşıyorum. Sizlere tutulma hediyemdir.

Bütünün hayrına olsun…

Ek Not: Bu tarz çalışmalar yapılırken, büyük ölçüde beden- ruh-zihin dinginliğine önem verilmelidir.

Onur Güven

Kaynaklar; Onur Güven – Okült Astroloji Notlarımdan seçmeler

12 thoughts on “SIDUS NEXUM TEKNİĞİ(TALİHİNİ YÜKSELT)

  1. Emeğinize ruhunuza sağlık. Merkür derecesi ile asc derecesi mi toplanıyor onur bey ?

  2. Onur hocam sizden A dan Z ye okült Astrolojiyi öğrenmek isterim….

  3. şiron ve yükselen derecelerimi biliyorum, fakat transit işinde kayboldum 🙁 yardımcı olabilir misiniz lütfen?

  4. Bu yazıyı her okuduğumda hiç okumamış gibi hissediyor ve daha çok bilgiyi aktive ediyorum emeğinize sağlık

  5. Hocam Merhaba, öncelikle bu çalışmayı bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler. Uygulamak için öncelikle yöntemi anlamaya çalışıyorum, verdiğiniz örnekte bir noktayı anlamadım. Natal Şiron Terazi burcunda olduğu için Terazi burcu renklerini ve yöneticisi Venüs mantrayı kullanın demişsiniz. Haritada natal Şiron 18 derece Boğa burcunda değil mi acaba, ben mi yanlış anlıyorum. Teşekkürler.

  6. Bu çalışmanın fazlası ile faydasını görüyorum, bütün önerdiğiniz çalışmalar gibi. Teşekkür ederiz.

  7. Hocam merhaba Chiron’dan örneklemişsiniz, mesela haritada Jüpiter retro ikizlerde 9 derece, yükselen İkizler Burcu’nda 9 Derecede iken Merkür Mantra mı dinleyeceğiz?
    Teşekkür ederim.

    1. Burcun yöneticisi üzerinde durulmuş. İkizler burcunun yöneticisi Merkür olduğu için sorunuzun cevabına evet denilebilir.

  8. Çok değerli bilgiler. Onur Bey’e bu bilgileri paylaştığı için teşekkür ediyorum. Dilerim bu bilgileri layıkıyla kullanabilecek insanlara ulaşır. Teknik ayrıntılara takılacak arkadaşlar veya hangi esmayı okuyacağını bilmeyen arkadaşlar imajinasyon da yapabilirler o yöntem de enerjiyi bir noktaya kanalize ettiği için işe yarıyor (İmajinasyon için doğum haritanızda olumlu etkiler yoksa farklı yöntem de deneyebilirsiniz veya sadece düşünce). Önemli olan kavuşum anını yani açı açı etkisinin yüksek olduğu anı bulup çalışma yapmanız. Diğer herşey katalizördür. İlahi sistem ile bağlantı kurmak için başlamadan önce niyet edebilirsiniz, inancınıza göre veya düşünce sisteminizi, inanç sisteminizi bir noktaya odaklayan dualar okuyabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Onur Güven sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et