Site icon Onur Güven

KOLEKTİF ŞİFA KASEMİ BAŞLAMA TARİHİ

Değerli Dostlar, içinde bulunduğumuz bu zorlu gezegen döngülerinde , sadece bireysel değil , kolektif şuur ile hareket etmemiz gereken bir sürece girmiş bulunmaktayız. Bu niyet ve temenni ile hem kendimiz , hem ülkemiz, hem de dünya üzerinde yaşayan tüm canlıların sağlığı ve hayat enerjisinin devamlılığı için 28 Mart Cumartesi sabah 11:05 de, Şifa Kasemini başlatıyorum.


Şifa kasemlerini bilmeyenler için ufak bir açıklama yapayım .Şifa enerjisi , antik Babil ve Mısırdan günümüze dek gelen okült uygulamalardır. Kişinin farkındalık yolculuğunda uğradığı , gelişimine engel olan ya da sıkıntı çıkaran unsurları eritir. Tam şifaya kavuşturur . Şifa kasemlerinde belli başlı bazı mantralar uygulanır. Polariteye dikkat ederek bu ritüeller anlık gökyüzü durumuna göre özenle seçilirler.Uygulamalar genellikle Yeni Ay gerçekleştikten sonra veya en doğru olan şekli ile hilal zamanlarında başlanır. Kişi hangi okült ritüeli uygularsa uygulasın cazip gelen yoldan gitmelidir. Esmalar diye bilinen Yaratıcının isimleri de aslında kökeni kabalaya da dayanan antik Babil kayıtlarında mevcut bir ilimdir.
Raimundus Lullus “Tanrı’nın yüz adı” adlı eserinde “Tanrı sözlerde , bitkilerde ve taşlarda güç ve yeteneğini göstermiştir .Durum böyle iken , sonsuz gücünü adların içinde niçin gizlemesin? …”demiştir .Gerçekten de Yaratıcı nın güzel adları ( Esma ül Hüsnalar) ve bunların yer aldığı “havas”lar konusunu astrolojiden bağımsız bir disiplin olarak düşünmek büyük yanılgı olur .Evrende her canlı ve cansız varlığın Yaratıcının bir tezahürü olması sebebiyle kutsiyeti vardır .Bugün keyfi bir şekilde karıncayı dahi incitseniz , Tanrı’yı incitmiş olursunuz .Bu bilinçle düşünmek ve hareket etmek gerekir. Her gezegenin kendi simgesel anlamlarıyla bütünleşen hatta o gezegenin gücünün bağlı olduğu bir Yaratıcı nın sıfatı ve ismi vardır. Bu tecelli eden ismi zikretmek , kişiyi o gezegen boyutuyla aynı rezonansa sokar .


Yaratıcı nın isimlerini bizler Marduk un 50 ismi, Upanishadlar , Vedalar, Kabala da ve Kuran da (Esmaül Hüsna) da görmekteyiz. Tüm bunlarda dilin kök ve fonetiği aslında aynı olmak ile birlikte telafuzlar ve seslendirmeler hece ayrışmaları farklıdır. Tüm bunlara doğu tradisyonlarında ‘Gezegen Duası’ ya da bir diğer deyişle Mantra olarak da bakılmakta ve kişinin hayatının hangi sahasında problem varsa , o konuyu temsil eden ve anahtar kelimeleri ile entegre olan Gezegen in neden olduğu ve onun duası(mantra) yapıldığı takdirde bu hassas konunun eksik vibrasyonunun tamamlanacağına inanılır . Dolayısıyla , konu komplike bir sistemin ürünü ve bizler de bunun dışında değiliz. Yaratıcı nın her bir isim ve sıfatı, kainatta bir oluş, devam ediş ve yok oluş ile direkt ilintilidir .Hatta bu güç ve kuvvetler , varlığındaki bu melekeyi salt olarak bu isim ve sıfatların yaydığı dalga boylarından almaktadır .

Bu bilgiler ışığında herkesin inancı doğrultusunda toplu duamızı vereceğim. O gün ve o saatte yapılması , enerjinin rezonansı açısından önemlidir .

İnancına göre dileyenler Esma, dileyenler Lev, Dileyenler Mantra , hiç bir inancı olmayanlar ise iyi dilek ve temennileri ile ortak kolektif bilince şifa dileklerini sunabilirler.

Mantra Uygulaması; DHANVANTARİ MANTRA;

OKUNUŞ: AUMMM ŞREEEE DHANVANTRE NAMAHA 108 KEZ TEKRAR EDİNİZ

Lev Uygulaması
OKUNUŞ; ‘KAF LAMEDD YOOD, MİMM HEYY ŞİNNN 201 KEZ

Esma Uygulaması; YA ŞAAFİ YA HAYY YA KAYYUM 333 KEZ

Tekrarlanacaktır. Bu süreci , 21 ya da dileyenler 41 güne yayabilirler.

EK NOT:

EL HAYY (GÜNDÜZÜN VE YAŞAMIN RABBİ )/NEFESİ VE YAŞAM PERİYOTLARINI ÇEKMEK/ ALMA HALİ ( NEPHESCH: KHA / ANİMUS -ID) SONSUZ YAŞAM EVRELERİNİ YARATAN.
ERİL VE GÜNDÜZ OLAN. YAŞAM GÜCÜ BASKIN. DOĞUM HARİTAMIZDA İLK 6 EVİMİZ ERİLDİR VE YAŞAM GÜCÜ VE ENERJİSİNİ DESTEKLER.

EL MUMİYT( GECENİN VE DÖNÜŞÜMÜN RABBİ) NEFESİ VE YAŞAM PERİYOTLARINI YAYMA/ VERME HALİ NESCHAMAH / SONSUZ DÖNÜŞÜM KÜRELERİNİ YARATAN.
DİŞİL VE GECE OLAN. SONSUZ ÇARKIN KATLANMASI. SON ALTI EVİMİZ DİŞİLDİR VE YAŞAM GÜCÜ VE ENERJİSİNİN BÜTÜNE DOĞRU YAYILMASINI DESTEKLER…(27 MART 2020 ye kadar içinde bulunduğumuz fazdır)

BU BİLGİDEN YOLA ÇIKILARAK 28 MART da NEPHESCH FAZINA TEKRAR GEÇECEĞİZ YAVAŞ YAVAŞ…UMARIM GEREKLİ DERSLER ALINDI VE BİR DAHA TEKRAR EDİLMEYECEK…

Bütünün hayrına olsun…
Onur Güven

Exit mobile version